ključni glumci

Mnogi su primijetili da u posebnoj epizodi "Prijatelja" fali nekoliko likova, evo razloga zašto su ih izostavili

Paul Rudd (Foto: Profimedia) Paul Rudd (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Rudd (Foto: Profimedia) Paul Rudd (Foto: Profimedia) +0 Paul Rudd (Foto: Getty Images) Galerija

Serija "Prijatelji" prošloga se tjedna vratila na male ekrane, no Cole Sprouse i Paul Rudd nisu bili dio posebne epizode. Producenti su sada objasnili i zbog čega.

Britanski producent i redatelj Ben Winston objasnio je zbog čega se neke od većih zvijezda serije "Prijatelji" nisu pojavile u posebnoj epizodi koja je objavljena prošloga tjedna.

Pogledaj i ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zna se i o kome je riječ Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Courteney Cox (Monica Geller), Jennifer Aniston (Rachel Green), Matthew Perry (Chandler Bing), Matt LeBlanc (Joey Tribiani), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay) i David Schwimmer (Ross Geller) okupili su se u dobro poznatom studiju Warner Brosa nakon 17 godina, no na okupljanju nisu bili Paul Rudd i Cole Sprouse.

Rudd i Sprouse nisu se mogli uskladiti s pretrpanim rasporedima popularne šestorke te samo iz tog razloga nisu bili dio posebne epizode koju je cijeli svijet željno iščekivao. "Sve je trajalo sat i 45 minuta i nismo mogli baš sve okupiti", rekao je redatelj "Prijatelja". Dodao je kako je kroz deset sezona najpopularnijeg sitcoma prošlo puno gostiju i jednostavno je bilo nemoguće paziti na sve.

Istaknuo je kako su imali velikih problema i zbog pandemije koronavirusa, zbog koje su putovanja ograničena i neki od pozvanih nisu zbog toga mogli doći u Los Angeles.

Paul Rudd je u seriji utjelovio supruga Phoebe Buffay, Mikea Hannigana, dok je Cole Sprouse glumio Bena, sina Rossa Gellera. Rudd je u vrijeme snimanja posebne epizode "Prijatelja" radio na novom filmu, dok je Sprouse u Vancouveru snimao nove epizode serije "Riverdale".

"Prijatelji" su neosporno jedna od najpopularnijih serija u povijesti, a 10 sezona i 235 epizoda publika još danas gleda ispočetka. Novu epizodu komentirali su obožavatelji diljem svijeta čim je ugledala svjetlo dana, a u njoj se između ostalih pojavljuju David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber i Cindy Crawford.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene