Milijuni su već uloženi

Bombastični intervju princeze Diane bit će prikazan u novoj sezoni hit-serije, a jedan član kraljevske obitelji zbog toga je bijesan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prema pisanju britanskih medija, intervju princeze Diane i Martina Bashira bit će prikazan u petoj sezoni serije "The Crown" i u to su već navodno uloženi milijuni funti.

Veliki intervju princeze Diane i novinara Matina Bashira uskoro će biti ekraniziran, i to u petoj sezoni hit-serije "The Crown", unatoč zahtjevima princa Williama da se izostave iz njezine radnje.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

Prema pisanju Daily Maila, jedna cijela epizoda bit će posvećena Dianinu javnom priznanju kako u braku nje i princa Charlesa postoji i treća osoba, odnosno Camilla Bowles Parker, koja je godinama bila njegova ljubavnica, a danas mu je i službeno supruga.

Dianin intervju iz 1995. godine prouzročio je jednu od najvećih kriza u britanskoj kraljevskoj obitelji, a njezini sinovi William i Harry nazvali su ga lažnim i smatraju da je pokrenuo niz događaja koji su na kraju doveli i do princezine tragične smrti dvije godine kasnije.

"Tvorci serije vide intervju kao ključni trenutak pete sezone i u to su uložili velika sredstva, milijune funti", izjavio je anonimni izvor.

"Taj intervju nema legitimitet i nikada više ne bi trebao biti nigdje prikazan. Učinkovito je pokrenuo širenje lažne priče koju su mediji komercijalizirali", zaključio je princ William u jednom od svojih intervjua.

Prema kasnijem istraživanju, ispostavilo se čak da je Bashir koristio svoje iskrivljene metode kako bi prikazao cijelu priču zbog koje su bile pokrenute i brojne istrage.

"Ovo bi moglo biti iznimno uznemirujuće i jedini način da William zaštiti sebe je taj da jednostavno ne gleda tu epizodu", zaključila je urednica magazina Majesty Ingrid Seward, a kraljevska komentatorica Margaret Holder dodala je kako će William biti užasnut te da će to biti neugodno i princu Harryju.

I uoči prikazivanja četvrte sezone serije "The Crown" William je vjerovao da su "njegovi roditelji iskorišteni i prikazani u lažnom svjetlu zbog zarade".

Biografkinja kraljevske obitelji Penny Junor je predvidjela da će princ biti jako uzrujan zbog serije. Tvrdila je da je serija prepuna netočnih opisa događaja i osobnosti.

"To je najokrutniji, najnepravedniji i užasan prikaz gotovo svih njih", izjavila je za Times. Junor se posebno osvrnula na scenu u kojoj princu Charlesu njegov pokojni praujak Lord Mountbatten govori da je obitelj duboko razočarana njegovom vezom s Camillom tvrdeći da je "povijesno potpuno netočna".

S druge strane, bivši butler kraljevske obitelji Paul Burrell, koji je s Dianom bio prijatelj, smatrao je da su nove epizode serije "najbolje dotad".

Na kritike o predstavljanju kraljevske obitelji u seriji oglasila se i glumica Emma Corrin, koja je utjelovila mladu Dianu.

"Razumijem zašto su ljudi uzrujani jer ovo je povijest, a sve što se u seriji događa je još poprilično svježe", izjavila je tijekom gostovanja u emisiji Tamron Hall Show.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene