Što vi mislite?

Plakao je pred kamerama, pričao o golotinji u vlastitom domu, a sve to kako bi iz petog pokušaja ostvario svoj san, ali hoće li uspjeti?

Bradley Cooper Bradley Cooper Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper Bradley Cooper Bradley Cooper - 9 Bradley Cooper - 6 Bradley Cooper - 8 Bradley Cooper Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper i mama Gloria Campano Bradley Cooper - 5 +19 Irina Shayk i Bradley Cooper - 3 Galerija

Bradley Cooper je u utrci za ovogodišnje Oscare, njegov film "Mastero" nominiran je u osam kategorija, ali dobre prognoze nisu na njegovoj strani.

Američki glumac, redatelj i producent Bradley Cooper jedan je od onih iz svijeta Hollywooda o kojem se najviše priča uoči dodjele ovogodišnjih Oscara, za kojeg je nomiran po peti put.

Njegov film "Maestro", o životu skladatelja i dirigenta Leonarda Bernsteina, nominiran je u sedam kategorija, a 49-godišnji Bradley se svim silama trudi i da ga dobije pa je tako čak i plakao pred kamerama dok je pričao o tome koliko mu nedostaje Bernstein, kojeg zapravo nikad nije upoznao ili pak pozirao samo u donjem rublju za naslovnice časopisa, priznao da se gol tuširao s ocem ili pak da gol hoda stanom dok je njegova 6-godišnja kći Lea kod kuće. 

No na njegovu žalost kladioničari procjenjuju da ima tek oko jedan posto šanse za pobjedu, unatoč tome što od završetka štrajka glumaca u studenom priča o tome koliko je bio predan projektu, kako je proveo šest godina učeći dirigirati, kako ga je napisao, producirao i režirao, mukama koje je podnio zbog fizičke i glasovne transformacije i slično.

Pogledaji ovo Bradley Cooper Celebrity Jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera šokirao je priznanjem o tome što prakticira kod kuće dok mu je kći prisutna!

Toliko je želio sam promovirati film da je čak prisustvovao njegovoj projekciji na New York Film Festivalu kao gost tijekom razdoblja štrajka, iako mu nije bilo dopušteno hodati crvenim tepihom, govoriti pred kamerama ili se fotografirati.

Hoće li Bradley Cooper osvojiti Oscara za najboljeg glumca?

  • Da!
  • Ne!
  • Ne znam.

Ukupno glasova:

Bradley je prethodno bio nominiran za Oscara u kategoriji za najboljeg glumca za filmove "Silver Linings Playbook" 2012. godine, "Američki snajperist" iz 2014. godine i "Zvijezda je rođena" 2018. godine. Uz to je bio nominiran za najboljeg sporednog glumca u "American Hustleu" 2013. godine, ali i ta mu je nagrada promakla.

Svoje razočaranje kada nije dobio Oscara za svoj redateljski debi u filmu "Zvijezda je rođena" 2018. godine nije krio, iako je film dobio pozitivne komentare kritičara i osam nominacija za Oscara, on rekao da mu je neugodno jer nije bio u kategoriji za najboljeg redatelja.

"Bilo mi je neugodno Bio sam u kafiću u New Yorku i spustio pogled na svoj telefon, a Nicole Caruso, moja publicistica mi je čestitala i rekla za što smo nominirani. Nisu mi čak ni priopćili loše vijesti, ali bilo mi je neugodno jer sam osjećao da nisam obavio svoj posao", izjavio je tada u Oprahinom SuperSoul Conversationsu s Times Squarea.

Pogledaji ovo Bradley Cooper Preporuke Bradley Cooper šest godina se pripremao za scenu od samo šest minuta, a njegov glavni rival koji je po svemu uspješniji imao je skroz drugačiji pristup!

Potpuna suprotnost Bradleyju je njegov kolega Cillian Murphy, koji je za svoju ulogu J.-ja Roberta Oppenheimera, oca atomske bombe, također nominiran za najboljeg glumca i mnogi mu predviđaju Oscara. On teško podnosi medijsku kampanju, postoje deseci memova s TikToka koji prikazuju kako se dosađuje tijekom intervjua, što je i sam priznao u nekoliko navrata, a i dalje nosi titulu glavnog favorita.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julianna Margulies Julianna Margulies i Keith Lieberthal Julianna Margulies - 7 Julianna Margulies - 6 +6 Julianna Margulies - 8 Nekad i sad Pamtimo je kao medicinsku sestru koja je u hit-seriji osvojila i našeg Gorana Višnjića, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene