Povijesni trenutak

Odgođena dodjela nagrade Emmy i to po prvi put u posljednje 22 godine, a sve zbog štrajka koji paralizira Hollywood!

Dodjela nagrade Emmy Dodjela nagrade Emmy Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dodjela nagrade Emmy Galerija

Svečanost dodjele Emmyja, najuglednije američke televizijske nagrade, odgođena je za gotovo četiri mjeseca, priopćili su organizatori dok štrajk glumaca i scenarista paralizira Hollywood.

Dodjela nagrade Emmy, koja je isto što i Oscar za film, trebala se održati 18. rujna i odgođena je za sredinu siječnja 2024., priopćili su mreža Fox i Televizijska akademija u zajedničkom priopćenju.

"Radujemo se što vas možemo obavijestiti da će se 75. dodjela nagrade Emmy prenositi u ponedjeljak 15. siječnja 2024.", rekao je glasnogovornik američke televizijske mreže koja će prenositi svečanost.

Ovo je najvažniji radiotelevizijski događaj od početka štrajka glumaca i scenarista kakav u Hollywoodu nije viđen od 1960. Posljednji put je dodjela Emmyja bila odgođena 2001. nakon napada 11. rujna.

Nakon više od sto dana štrajka, predstavnici scenarista i filmskih studija još se nisu dogovorili o boljim honorarima i o naknadama za sadržaj proizveden za streaming servise za ove prve, ni o propisivanju primjene umjetne inteligencije u industriji. Glumci su se u srpnju priključili štrajku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +27 Rita Ora - 4 Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 +25 Sonja Kovač - 3 Celebrity Bujna stražnjica Sonje Kovač na meti komentara, za sve je kriv seksi video ulaska u more koji je snimio njezin zaručnik!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene