Kazališna premijera

Zagrebački glumački atelje u suradnji sa Studijem EXIT predstavlja: "Voliš li me?"

Predstava \ Predstava \"Voliš li me?\" (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava \ Predstava \ Predstava \ +0 Predstava \ Galerija

Premijera nove kazališne predstave "Voliš li me?" koju nikako ne biste smjeli propustiti.

"Voliš li me?" predstava nastala u suradnji Zagrebačkog glumačkog ateljea i Studija EXIT, premijerno će biti izvedena 8. studenog ove godine u 19 sati. Radi se o autorskom projektu četvero glumaca - Janeza Vajeveca koji potpisuje režiju, Andreja Vajeveca koji potpisuje dramaturgiju te Vesne Tominac Matačić i Žige Čamernika koji igraju ljubavni par.

Pogledaj i ovo Cigla (Foto: Gavella) "Cigla" Zidanje ljudskim životima: Predstava koja ne upire prstom ni u koga, a svi se osjećaju nelagodno

Radnja predstave odvija se oko života koji smo sanjali, a nije se ostvario. Situacije u kojoj se umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti, susrećemo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Predstava postavlja pitanje možemo li je nadvladati i što nas čeka iza toga?

Ovo su neke od tema koje otvara komedija "Voliš li me?", oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna "ljubavna" veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Nakon premijerne izvedbe 8. studenog 2018., predstavu možete pogledati i 9., 10. i 11. studenog 2018. u 19 sati u zagrebačkom Studiju EXIT na adresi Gundulićeva 37/1.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene