Dirljivo

Jedva suzdržao plač dok je primao Oscara: "Moj brat napisao je ove stihove kada je imao 17"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joaquin je govor posvetio tragično preminulom bratu Riveru Phoenixu, koji je umro u dobi od 23 godine, kada je Joaquin imao tek 19.

Joaquin Phoenix slavio je na ovogodišnjim Oscarima te je kući odnio nagradu za najboljeg glumca u filmu "Joker", a 45-godišnji glumac tijekom govora je jedva suzdržao suze.

Pogledaj i ovo showbuzz Povijesni uspjeh na dodjeli ''Parazitu'' 4 Oscara, među njima i za najbolji film! Slavili su i Renée Zellweger te Joaquin Phoenix

U govoru se prisjetio tragično preminulog brata Rivera Phoenixa, koji je umro u dobi od 23 godine, kada je Joaquin imao tek 19.

"Samo... želim samo... kada je on imao... kada je moj brat imao 17 godina, napisao je ove stihove", rekao je Joaquin u svom govoru. "River je napisao: Potrči prema spasonosnoj ljubavi i mir će uslijediti", rekao je glumac dok je primao nagradu.

Upravo je Joaquin pozvao Hitnu pomoć kada se njegov brat River srušio ispred kluba The Viper Room 30. listopada 1993. godine. River je također bio nominiran za nagradu Oscar, i to 1989. godine u kategoriji najboljeg sporednog glumca za film "Running on Empty".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene