Jedva su je obuzdali

Potpuno izgubila kontrolu - vrištala je, psovala i pljuvala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša zvijezda 'Geordie Shore' poznata je po svojim divljim ispadima, kako tvrde oni koji je znaju, ovaj je do sada najgori.

Vicky Pattison bivša zvijezda 'Geordie Shore' zabavljala se sa društvom u Marbelli u Španjolskoj. Sve je bilo u redu dok nije počela pretjerivati s alkoholom.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Evo tko su oni Ne piju više ni kap alkohola: Nekad raskalašene zvijezde odlučile su se na novi, potpuno trijezan život

Glumica opet u središtu pozornosti! Dadilja ispričala detalje iz glumičinog života

Očevici tvrde kako je prije nego se onesvijestila, toliko divljala da su je jedva uspjeli obuzdati. Vrištala je, psovala i pljuvala, prijatelji su je pokušali smiriti, ali to je izazvalo još veću provalu bijesa. Otimala se iz sve snage.

Čak su je i ostali gosti kluba pokušali smiriti, ali to im nije pošlo za rukom, napravili su upravo suprotno. Vicky je divljala dok se nije potpuno iscrpila i onesvijestila. Dok je ležala na podu prijatelji su odlučili pozvati hitnu pomoć kako bi je odveli u bolnicu.

Prišle je godine, po nalogu suda, morala odraditi 12 mjesci društveno korisnog rada. Čini se kako je to ni najmanje nije smirilo. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene