Tragični događaj

Nastavlja se suđenje Hohnjec i Nikiću zbog smrti djevojke

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nastavlja se suđenje na Općinskom kaznenom sudu Josipu Nikiću i Mateji Hohnjec pod optužbom da su dopustili Tei Drakulić da se drogira u njihovu stanu.

Matea Hohnjec i njezin suprug Josip Nikić optuženi su za konzumaciju droge u njihovom stanu na zagrebačkom Laništu, te da su dopustili mladoj Tei Drakulić da se drogira u njihovu stanu od čijih posljedica je i preminula.

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog smrti djevojke Matei prijeti kazna zatvora od 3, a njezinom suprugu od 5 i pol godina

>> Ispitana je drogirana pa sad mora na psihijatrijsko vještačenje

Tragični događaj je na sudu, a Matea je u iskazu policiji priznala počinjenje djela -  tada je jasno rekla da su drogu, koju je Tea donijela kao rođendanski dar, konzumirale u njihovom stanu.

Obrana tvrdi da Matea u takvom stanju, odmah nakon događaja kada je stigla policija, nije mogla biti ispitana posebno zbog toga što je iskaz dala bez branitelja.

Tužiteljstvo Općinskog kaznenog suda je predložilo kaznu zatvora od tri godine za Mateu te od pet i pol godina za Josipa koji se još uvijek nalazi u pritvoru.

Podsjećamo, dvadesetogodišnja djevojka preminula je sredinom listopada u zagrebačkom stanu Matee i Josipa Nikića. Djevojci je u jednom trenutku pozlilo te ju je Josip prenio u njezin susjedni stan. Ondje ih je dočekala njezina maloljetna sestra kojoj je Nikić samo kratko rekao da joj je pozlilo. Pozvana je hitna pomoć, no djevojka je preminula.
Josipa Nikića i Mateu Hohnjec policija je prijavila za zloporabu droga i navođenje djevojke na konzumaciju opojnih sredstava te su zadržani na kriminalističkoj obradi.

Josip Nikić je sin bivšeg šefa policije, a ovo mu nije prvi put da ima probleme sa zakonom. 2002. godine osuđen je na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva pravosudnog policajca dok je pokušavao pobjeći iz zatvora te zbog ranjavanja jedne osobe u kafiću 2001. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene