OMG!!

'Dat ćemo im malo vina, bit ćemo pristojni prema njima i onda ih ubiti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U najnovijoj epizodi reality showa 'Kourtney and Kim Take Miami' Scott Disick je ubio aligatora... i time poprilično razbjesnio dio američke javnosti.

Surug Kourtney Kardashian, Scott Disick pred kamerama je u glavu upucao aligatora, a nakon toga mu nožem ogulio kožu kako bi od nje dao izraditi nove cipele. I sve to ispred kamere.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) svaka čast! Pokušao je ismijati svoju bivšu i to na jako ružan način, ali razotkrila ga je osoba od koje se to nimalo nije nadao

>> 'Vidim da svi komentiraju, ali ne sramim se svog tijela!'

Prije nego što je krenuo u ubilački pohod, Disick je pokušao nagovoriti prijatelje da mu se pridruže.

'Trebam nabaviti nove smiješne cipele od aligatorske kože', izjavio je pred kamerama. 'Idem oderati kožu s jednog i napraviti vlastite cipele', nastavio je. 'Dat ćemo im malo vina, bit ćemo pristojni prema njima i onda ih ubiti', opisao je Scott svoje namjere.

Scott Disick RIPPED by Reptile Org For Alligator Murder - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Nakon što su njegovi prijatelji počeli preispitivati ovaj ubilački pohod, reality zvijezda je odgovorila: 'Ne zanima me. Zovite PETA-u, dajte im moj broj mobitela i e-mail također!'

I tako je Disick došao na jedno floridsko imanje s ekipom reality showa te upucao aligatora u glavu.

'Ubiti aligatora odostraga je najhumaniji način za oduzimanje njegova života. Da ja to nisam učinio, učinio bi netko drugi', pokušao je opravdati svoj čin.

Lov na aligatore na Floridi nije zabranjeno no to nije spriječilo Mađunarodnu organizaciju za brigu o reptilima da izrazi svoje nezadovoljstvo ovim činom koji je emitiran na E! kanalu.

'On nije usmrtio ovog aligatora. On ga je brutalno ubio', izjavio je glasnogovornik ove organizacije. 'Pravedna odmazda za njega bila bi da mu se odsjeku obje noge te da ga se tako krvavog baci u kavez s malenim krokodilima kako bi ga mogli trgati polako i bolno', zaključio je glasnogovornik.

No, osim ove organizacije, Scott je razbjesnio i neke slavne stanovnike Hollywooda.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene