Pale su teške riječi

ESTRADNI RAT 'Imam poruku za gospođu Fahretu, a to je da mi se skine...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškanja o tome da ima izvanbračnog sina, zvijezdu bivše Jugoslavije Miroslava Ilića prate godinama, a on sve uporno demantira. Zbog toga je zaratio s Brenom.

Podsjetimo, Majka 30-godišnjeg Devina, Mirjana Antonović, dugogodišnja je prijateljica Lepe Brene, s kojom Miroslav Ilić već godinama ne razgovara. Situacija je postala još gora kada je Brena javno odlučila progovoriti o Ilićevoj prošlosti.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 2 Evo koliko ju je koštala Lepa Brena objavila je nove fotke sa svoje skupocjene jahte koje oduzimaju dah, ovim luksuzom svako ljeto oplovi Jadran!

'Ja moram reći da je to prvo njegova prijateljica, pa onda tek moja prijateljica, ali da sam ja ostala u toj nekakvoj konstantnoj ljudskoj priči', rekla je Brena, no poznata pjevačica je i potvrdila medijska pisanja, odnosno Miroslavovu izvanbračnu vezu iz koje je dobio sina. Brena je tom prilikom najavila Devinov dolazak u Srbiju. Devin je već jednom pokušao upoznati svog biološkog oca, ali Ilić je to odbio.

Devin i Marija jučer su stigli u Srbiju, a za vrijeme boravka biti će smješteni kod Lepe Brene. Kako pišu srpski mediji, Ilić je podivljao kada je čuo da je Brena ugostila njegovu bivšu djevojku i vanbračnog sina i putem tih istih medija poslao joj je, blago rečeno, krajnje prostačku poruku. 'Imam poruku za gospođu Fahretu, a to je da mi se skine s k****'. Obitelj je tražila da ne reagiram na provokacije, ali tražili ste da nešto kažem i eto, rekao sam', zaključio je Ilić.

U vrijeme kada su bili dobri prijatelji snimili su duet 'Jedan dan života' koji još uvijek slovi za jedan od najboljih iz bivše Juge što se pop-folk glazbe tiče.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene