Krenula stranputicom

Bila je dio slavne glumačke postave - Što joj se dogodilo?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko jako odzvone padovi velikih zvijezda pokazuje slučaj Lise Robin Kelly, koja se proslavila ulogom u seriji 'Lude 70-te', a koja posljednjih godina ima problema s ovisnošću o alkoholu. Lisa je proteklog vikenda uhićena zbog vožnje u pijanom stanju.

Američka glumica, 43-godišnja Lisa Robin Kelly, uhićena je nakon što je svojim automobilom zakrčila jednu prometnu traku na autocesti.

Vozači su pozvali policiju koja je, nakon dolaska na mjesto zakrčenja, testirala Lisu na alkohol. Nakon što su se uvjerili kako je glumica vozila u alkoholiziranom stanju, uhitili su je i odveli u policijsku postaju.

Pogledaj i ovo Laura Prepon - 3 nije više crvenokosa Sjećate se Donne iz "Ludih 70-ih"? Danas ju nije baš lako prepoznati, a uskoro se vraća ulozi koja ju je proslavila!

>> Ovako je izgledao njihov prvi poljubac!

Ovo je samo jedan u nizu problema koje Lisa ima sa zakonom. 2010. je također uhićena zbog vožnje automobila u alkoholiziranom stanju, a 2012. je uhićena jer ju je dečko optužio za nasilje nad njim.

Izgleda kako je glumica opasno zaglavila u protuzakonitim radnjama.

Potpuna je to suprotnost od njezinih dana slave koji su trajali kao i serija 'Lude 70-te' u kojoj je glumila promiskuitetnu Laurie Forman - od 1998. do 2003. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene