Ovo je HIT!

'Kraljevsko' međunožje skoro nastradalo! HA, HA, HA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok je gladio zaštićenog guštera, napao ga je dosadni kukac. I to baš na nezgodno mjesto! Supruga je stala u obranu i 'pukla' od smijeha!

Princ Charles i njegova supruga Camilla obišli su nedavno Australiju i Novi Zeland. Sretni par prisustvovao je na nizu događaja upriličenih u njihovu čast, a jedna od njih dogodila se i na Novom Zelandu, gdje su posjetili zoološki vrt.

Pogledaj i ovo Princeza Diana i Jemima Khan - 2 Otkrila je i razlog Bliska prijateljica princeze Diane potvrdila ono u što su mnogi od početka sumnjali, sve je bilo namješteno?

Kate Middleton i William dali su svoju podršku

U njemu su se družili sa tuatarom, posebnom, zaštićenom vrstom guštera koji živi na sjeveru Novog Zelanda. Odvažni Charles gladio je zaštićenog guštera, dok se Camilla suzdržano smijuljila i gledala supruga u akciji. Ubrzo su uslijedile salve smijeha, a Camilla je postala heroj dana.

Sad im je dosta - više ni zrakoplovi neće moći prelijetati njihovu kuću

Naime, na Charlesa je sletio kukac, i to baš na nezgodno mjesto. Njegov 'ponos' postao je ugrožen, pa je tjerao kukca od sebe. Camilla je 'umrla od smijeha' i rukama otjerala nametnika. Princ Charles je spašen!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene