I on je ljetovao u Hrvatskoj

Nekadašnji holivudski seks-simbol u Dubrovniku je plijenio poglede licem koje je operacijama potpuno izobličio!

Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina Grgo Jelavić/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina - 1 Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina - 2 Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina - 3 Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina - 4 Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina - 5 Mickey Rourke na Sarajevo Film Festivalu, 2009. godina - 1 Mickey Rourke na Sarajevo Film Festivalu, 2009. godina - 2 Mickey Rourke na Sarajevo Film Festivalu, 2009. godina - 3 Mickey Rourke - 1 Mickey Rourke - 2 +5 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Mickey Rourke je 2009. godine ljetovao u Dubrovniku, a već je tada izazvao zgražanje svojim uništenim licem.

Hrvatska je već godinama omiljena ljetna destinacija brojnih svjetskih zvijezda, a našu obalu je 2009. godine posjetio i legendarni holivudski glumac Mickey Rourke.

Sada su isplivale fotografije s njegova ljetovanja u Dubrovniku, a nekadašnji seks-simbol već je tada izazivao zgražanje licem koje je uništio brojnim estetskim zahvatima.

Fotografi su ga snimili dok se sunčao i kupao u društvu tajanstvene crnke, s kojom je stigao iz Sarajeva, gdje je bio na premijeri rumunjskog filma "Kao prvo Felicija" u sklopu Sarajevo Film Festivala.

Povod njegova dolaska u Dubrovnik bila je promocija filma "Hrvač" u kojem ima glavnu ulogu, a tijekom boravka oduševio je sve koji su ga susreli svojom ležernošću i pristupačnošću.

Nekad zgodnog glumca brojne obožavateljice i danas pamte po erotskoj drami "Devet i pol tjedana", u kojoj je s jednako atraktivnom kolegicom Kim Basinger snimio nekoliko seksi scena, a glumio je i u akcijskim hitovima "Harley Davidson i Marlboro Man", "Metak", "Posljednji odmetnik" te brojnim drugim filmovima.
No 1991. godine iznenada se odlučio profesionalno baviti boksom, koji je amaterski trenirao kao tinejdžer. Tada 39-godišnji Rourke objasnio je da nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da ima osjećaj kao da samog sebe uništava. Tijekom boksačke karijere podlegao je mnogim ozljedama među kojima su slomljeni nos, nožni prsti i rebra, razdvojen jezik i jako natučeni obrazi. Usto je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

"Htio sam si dati priliku, testirati sebe fizički dok još imam vremena", osvrnuo se Mickey na svoju boksačku karijeru. Zbog svih ozljeda lica morao je na plastične operacije u kojima su mu radili rekonstrukciju, a njegovo stanje je nazvano jako unakaženim.

U međuvremenu se vratio i glumi, no uloge koje je ostvario ostale su uglavnom u sjeni njegova izgleda. Nakon što je korigirao lice zbog boksačkih ozljeda, postao je ovisan o operacijama i botoksu kojima je htio vratiti mladoliki izgled, no nije postigao željeni učinak. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller i Mateo Cvenić Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica nakon razvoda objavila fotku na kojoj je u zagrljaju dobro poznatog frajera, je li ovo znak da su više od prijatelja?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 +26 Jeff Bezos i prijatelji na jahti pokraj Lastova - 7 Zanimljivosti Evo kako se slavni milijarder i njegova fatalna zaručnica ponašaju kada su sami, osvanula je snimka iz restorana na Hvaru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene