evo kako danas izgleda

Legendarnog Mr. Beana dugo nismo vidjeli, a zbog svoje velike strasti nedavno se našao pod neočekivanim optužbama!

Rowan Atkinson Rowan Atkinson Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Rowan Atkinson Rowan Atkinson Rowan Atkinson Rowan Atkinson Rowan Atkinson i Louise Ford Rowan Atkinson Rowan Atkinson Rowan Atkinson Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) +5 Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) Galerija

Rowan Atkinson ranije ove godine spomenut je u Domu lordova, gornjem dom britanskog dvodomnog parlamenta, zbog svojeg navodnog utjecaja na prodaju električnih automobila u Velikoj Britaniji.

Britanski glumac i komičar Rowan Atkinson najpoznatiji je po ulozi Mr. Beana, kojom je osvojio publiku diljem svijeta.

Atkinson je u siječnju ove godine napunio je 69 godina, a paparazzi su ga zadnji put u javnosti snimili krajem veljače, dok šetao Londonom, i njegove najnovije fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Nezaboravne uloge ostvario je i u crnohumornoj seriji "Crna guja" i filmskom serijalu "Johnny English", koji je parodija na Jamesa Bonda, a posljednju filmsku ulogu odigrao je u fantastičnom mjuziklu "Wonka", u kojem je utjelovio svećenika i voditelja sirotišta Juliusa Scamsa.

Tijekom karijere zgrnuo je i veliko bogatstvo, te se procjenjuje da je "težak" oko 150 milijuna eura, zbog čega može uživati i u svojoj drugoj velikoj strasti, a to su automobili.

Glumac ima impresivnu kolekciju auta vrijednu oko 15 milijuna eura, a zbog svoje strasti prema skupim jurilicama, nedavno se našao i pod pomalo neočekivanim optužbama.

Naime, Atkinson je objavio članak u The Guardianu o električnim vozilima u kojem je, među ostalim, takve automobile nazvao prevarom i kritizirao je korištenje Litij-ionskih baterija, te je pozvao ljude da što duže nastave voziti aute koje imaju, čime im je suptilno poručio da ne kupuju električne.

Zbog toga je ove veljače njegovo ime spomenuto u Domu lordova, gornjem dom britanskog dvodomnog parlamenta, kada ga je organizacija Green Alliance optužila za sporu prodaju električnih automobila u Velikoj Britaniji, o čemu su se tada raspisali i svjetski mediji.

Pogledaji ovo Mr. Bean Zanimljivosti Kako izgleda kći legendarnog Mr. Beana? S tatom nije u dobrim odnosima, jednu mu je stvar strašno zamjerila!

Što se tiče njegova privatnog života, Atkinson iza sebe ima brak s filmskom šminkericom Sunetrom Sastry, s kojom je dobio i dvoje djece, sina Benjamina i kćer Lily. Par se vjenčao 1990. godine, a razveli su se 2015. Brak im se počeo raspadati još 2013., kada se Atkinson zaljubio u 26 godina mlađu komičarku Louise Ford. Par je i danas u vezi, a zajedno imaju i petogodišnju kći Islu.

Njegova kći Lily jako mu je zamjerila što je napustio njezinu majku te je iz inata promijenila prezime Atkinson u Sastry. S druge strane, Lily je krenula očevim glumačkim stopama i još kao djevojčica dobila je ulogu u filmu "Tooth", a onda je s tatom snimila i komedije "Mr. Bean na praznicima" te "Johnny English". To su ujedno bili njezini zadnji filmski angažmani, jer se nakon toga u potpunosti zaljubila u kabare, u čemu je ostala sve do danas.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marilyn Manson Marilyn Manson i Piggy D. Marilyn Manson Marilyn Manson +15 Marilyn Manson i Lindsay Usich Celebrity Marilyna Mansona nije nimalo lako prepoznati bez trunke šminke, izgleda kao potpuno druga osoba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene