Skoro je zaboravili!

Sjećate se nestašne zavodnice Candy iz jedne od nekad najboljih serija? Evo kako danas izgleda i čemu je to najviše posvećena!

April Bowlby u seriji Dva i pol muškarca April Bowlby u seriji Dva i pol muškarca Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju April Bowlby u seriji Dva i pol muškarca April Bowlby - 4 April Bowlby - 1 April Bowlby - 8 April Bowlby - 7 April Bowlby - 5 April Bowlby - 12 April Bowlby - 11 April Bowlby - 9 April Bowlby - 6 +3 April Bowlby - 10 Galerija

April Bowlby proslavila se u seriji "Dva i pol muškarca", a danas je u javnosti više ne viđamo često.

Američka glumica i manekenka April Bowlby najveću je slavu stekla ulogom luckaste zavodnice Candy u seriji "Dva i pol muškarca" u kojoj je glumila uz Charlieja Sheena i Jona Cryera,  a danas se u javnosti rijetko pojavljuje.

Osim u "Dva i pol muškarca" gledatelji su danas 43-godišnju April mogli zapaziti u serijama "CSI", "Kako sam upoznao vašu majku", "Teorija velikog praska" i drugima, no danas najviše uživa u majčinstvu. 

2020. godine udala za redatelja Matthewa Cookea, a par je u studenom prošle godine dobio sina čime se ona pohvalila na svom profilu na Instagramu, na kojem s vremena na vrijeme dijeli obiteljske trenutke, a prati je 245 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli April Bowlby (@aprilthebowlby)

Prije nego što se počela baviti glumom i modelingom, Aprilina prva ljubav bio je balet no zbog ozljede noge, koju je doživjela sa 17 godina, morala je odustati od njega. Nakon toga je počela raditi kao manekenka, a onda su joj se otvorila i vrata glumačkog svijeta i osigurala joj svjetsku slavu i simpatije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +26 Izabel Goulart i Kevin Trapp Celebrity Žena za koju mnogi tvrde da ima brutalno tijelo ruši internet fotkom u toplesu, ali posebno se istaknula njena savršeno zaobljena pozadina!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 1 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić +23 Aleksandra Grdić Nekad i sad Isplivale su fotografije Aleksandre Grdić iz 2010. godine, tada se hvalila korekcijom jednog dijela tijela, a danas je obiteljska žena koja se skriva od medija!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene