Prepoznajete li je?

Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson - 2 Jessica Simpson Jessica Simpson Jessica Simpson - 4 Jessica Simpson - 5 Jessica Simpson Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 1 Jessica Simpson - 3 Jessica Simpson - 2 +18 Jessica Simpson Galerija

Jessica Simpson šokirala je svoje obožavatelje drastičnom promjenom izgleda nakon što je izgubila gotovo 50 kilograma i teško ju je prepoznati.

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson izgleda mršavije no ikad prijeu što se njezini obožavatelji mogu uvjeriti na profilu na Instagramu, gdje se hvali novim izgledom, a pritom mnoge i zabrinjava.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 2 Izgubila 45 kilograma Godinama vodi borbu s dijetama i ovisnostima, a na novoj fotki nije ju ni lako prepoznati : "Nije li ovo zabrinjavajuće?"

42-godišnja Jessica dotjerala se i za večernji izlazak sa suprugom Ericom Johnsonom noseći prugastu haljinu i par čizama do koljena, no slučajni prolaznici nisu je uspjeli prepoznati na prvi pogled. Naime, njezino lice sada izgleda u potpunosti izobličeno, i to nakon što je izgubila gotovo 50 kilograma.

Njezine najnovije paparazzo fotografije pogledajte OVDJE.

Jessica je nedavno podijelila selfi na Instagramu i uzbuđeno svima pokazala da može stati u svoju jaknu iz osmog razreda.

"Pronašla sam jaknu koju sam nosila kao navijačica u 8. razredu", napisala je Jessica uz fotografiju koja je zbunila njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

"Što se dogodilo s njom u proteklih nekoliko mjeseci? Nešto je čudno ovdje", "Volim te, Jessica, ali uopće ne nalikuješ na sebe", "Jessica, izgledaš skroz drugačije. Jesi li dobro?", "To se događa kada puno smršaviš. Izgubiš mišiće", "Poprilično sam sigurna da nije zdravo to što danas možeš obući jaknu koju si nosila u 8. razredu", "Drago mi je što si postigla cilj, ali šalješ puno pogrešnih poruka", "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Jessica je u jednom od nedavnih intervjua priznala kako je zbog svoje uloge u filmu "Majstori opasnosti" iz 2005. godine u glavi stvorila nerealni zlatni standard za svoje tijelo, od kojeg tijekom karijere nije mogla odustati i uvijek se njime vodila.

Pjevačica je inače rodila troje djece u osam godina i s mršavljenjem joj je pomogla njezina osobna trenerica Harley Pasternak. Od 2014. je u braku s umirovljenim igračem američkog nogometa Ericom Jonsonom, a prije njega bila je udana za pjevača Nicka Lacheya.

Jednom prilikom pokazala je i svoje, kako je sama rekla, najgore izdanje iz 2017. godine, a uz tu fotku priznala je i da se zbog vlastitih nesigurnosti godinama borila s ovisnostima. Alkohol i tablete prestala je konzumirati prije četiri godine, kako navodi u svojim memoarima "Open Book", a usto se i intenzivno počela baviti tjelovježbom te je promijenila i prehranu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 6 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja objavila rijetke strastvene fotke s Nenadom, opisala ih je jednom svima dobro znanom riječi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +28 Rita Ora - 5 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene