sada glumi u hit-seriji

Pamtimo ga kao najvećeg ljubitelja pite od jabuka, a evo kako izgleda 23 godine nakon uloge u kultnoj komediji

Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) +0 Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Galerija

Jasson Biggs proslavio se u filmu "Američka pita" 1999. godine, a sada se pridružio ekipi popularne kriminalističke serije.

Glumac Jasson Biggs slavu je stekao u kultnoj komediji "Američka pita" iz 1999. godine, u kojoj je utjelovio tinejdžera Jima koji ima poseban odnos s pitom od jabuka.

Biggs je glumio i u preostala tri nastavka filma te je 20 puta bio nominiran za nagradu Emmy koju je 10 puta i dobio.

Jim je nakon "Američke pite" nastavio dobivati uloge u filmovima i serijama, a u javnosti je posebno odjeknuo njegov posljednji angažman.

Biggs se sada pridružio ekipi jedne od najdugovječnijih kriminalističkih serija - "Zakon i red: Odjel za žrtve", a isplivale su i njegove prve fotografije sa seta.

Jasona na fotkama nije teško prepoznati jer se tijekom godina jako malo promijenio, no u međuvremenu smo ga imali priliku gledati i u hit-seriji "Orange Is the New Black", filmovima "Anything Else", "Eight Below" i "The Subject", a nedavno je završilo emitiranje i prve sezone njegove emisije "Jason Biggs' Cash at Your Door".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jason Biggs (@biggsjason)

Što se tiče njegova privatnog života, Jasonu se i tu sve lijepo posložilo te je od 2008. je u sretnom braku s kolegicom Jenny Mollen s kojima ima dvoje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić i Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) +5 Fabrizio Corona Nina Moric (Foto: Getty) Celebrity Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene