sjećate li se nje?

Prije skoro 30 godina pojavila se u hit-filmu s omiljenim kolegom kojeg je kratko i ljubila, a danas je poznata po nečem drugom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristy Swanson proslavila se zahvaljujući filmu "Buffy, ubojica vampira", no posljednjih godina pažnju javnosti plijenila je zbog političkog aktivizma.

Glumica Kristy Swanson (51), najpoznatija po ulozi u filmu "Buffy, ubojica vampira" iz 1992. godine, na društvenim mrežama je otkrila da je završila u bolnici zbog komplikacija s koronavirusom. Pratitelje je zamolila da mole za nju, a trenutačno je u bolnici u New Jerseyju, gdje se liječi od upale pluća te je završila na respiratoru.

Do prije nekoliko dana na društvenim mrežama je pisala kako se nije cijepila protiv koronavirusa, a u nekoliko navrata je komentirala da to ni ne namjerava učiniti.

Swanson se proslavila zahvaljujući filmu "Buffy, ubojica vampira", a tu ulogu je kasnije utjelovila Sarah Michelle Gellar u TV-seriji. U filmu se pojavila uz nikad prežaljenog Lukea Perryja, s kojim je bila i u kraćoj vezi. Pojavila se i u hit-filmu "Čovječe, gdje mi je auto" te u još nekoliko filmova i serija, no posljednjih je godina najpoznatija po svom političkom aktivizmu.

Jedna je od najvećih obožavateljica bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa te nikada nije skrivala da je naklonjena njegovoj političkoj opciji. Na Twitteru ga je često podržavala, zbog čega su je napadali obožavatelji, ali i kolege koji se s njom ne slažu.

U svijet glume ušla je još 1986. godine, a iako nije ostvarila zapaženije uloge, do danas je ostala aktivna. Najnoviji film počela je snimati u svibnju ove godine. O svojem privatnom životu rijetko govori, no poznato je da je od 2009. godine u braku s Lloydom Eislerom, s kojim ima sina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene