Sjećate se njega?

Bio je velika zvijezda i srcolomac dječjeg lica za kojim su uzdisale djevojčice i žene, a onda je preko noći samo nestao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hayden Christensen proslavio se nakon uloge u "Ratovima zvijezda", a onda je odjednom odlučio nestati i povući se sa svjetla reflektora.

Kanadski glumac Hayden Christensen bio je jedan od najperspektivnijih glumaca svoje generacije i zvijezda znanstveno-fantastičnu filmske franšizu "Ratovi zvijezda", hvaljen kao velika glumačka a uskoro je ponio i nadimak srcolomac s dječjim licem, sve dok odjednom nije odlučio nestati iz javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljeni zaručnici Par bez skandala: Ovako opuštene ih još nismo vidjeli!

Haydenov se svijet nakon "Ratova zvijezda" promijenio preko noći i bio je odjednom gurnut u središte pozornosti sa samo 19 godina. Mlad i neiskusan nije bio naviknut na publicitet i zanimanje javnosti, a uskoro je osjetio bijes okorjelih pristaša filmske franšize, koji su bili nezadovoljni njegovom izvedbom i vrijeđalu su kad god su imali priliku, a on je odlučio zanemarati svijet šoubiznisa i filma.

"Osjećao sam se kao da sam napravio sjajnu stvar s Ratovima zvijezda koja mi je pružila sve te prilike i omogućila mi karijeru, ali mi se sve to činilo malo previše predanim. Nisam želio ići kroz život osjećajući se kao da samo jašem na valu.”, rekao je za LA Times", rekao je glumac za Los Angeles Times 2015. godine. 

Nakon objavljivanja filma "Osveta Sitha", Hayden je zapravo spakirao kofere i preselio se na farmu u Kanadi kako bi razbistrio glavu. Snimio je nekoliko filmova tijekom sljedećih deset godina, ali niti jedan od njih nije izazvao toliku pažnju kao "Ratovi zvijezda".

Hayden je od 2007. do 2017. godine bio u vezi s Rachel Bilson s kojom dijeli kćer Briar Rose Christensen. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene