Više ne izgleda ovako!

Davor Šuker nakon dugo se vremena u Hrvatskoj pojavio s novim imidžem, što kažete na njegovu transformaciju?

Davor Šuker Davor Šuker Damir Krajac / CROPIX 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker - 1 Davor Šuker - 2 Davor Šuker Davor Šuker - 7 Davor Šuker - 6 Davor Šuker - 5 Davor Šuker - 4 Davor Šuker - 3 Davor Šuker - 2 Davor Šuker - 1 +6 Davor Šuker - 3 Galerija

Puno godina prošlo je otkad je Davor Šuker bio jedan od najšarmantnijih muškaraca među Hrvatima, a njegove posljednje fotografije pokazuju i da su godine donijele svoje.

Davor Šuker davnih je dana bio jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj. Tijekom i nakon svoje nogometne karijere sve je zavodio svojim šarmantnim pogledom i crnom kosom, ali njegove najnovije fotografije dokaz su da su godine ipak donijele svoje.

55-godišnji Šuker u Hrvatsku je nakon dugo vremena stigao kako bi prisustvovao jednom posljednjem ispraćaju. Uz brojne političare i sportaše, Šuker je viđen na sprovodu vlasnika jednog od kultnih zagrebačkih restorana Baltazar Slobodana Bobe Čimbura.

U crnom odijelu i s crnim sunčanim naočalama Šuker nije uspio pobjeći fotografima, a odmah je tu vidljiva i drugačije ošišana frizura te potpuno sijeda kosa. Ipak, ni ovaj imidž ne stoji mu loše te za svoje godine bivši Vatreni izgleda odlično.

A vi nam svoje mišljenje recite u anketi.

Kako Šukeru stoji sijeda kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Kako pišu mediji, Šuker u Hrvatskoj vrlo rijetko i boravi, a gdje inače obitava nije poznato.

Bivšeg nogometaša za Hrvatsku danas više ne veže gotovo ništa. Svoju obitelj nikad nije imao, a u Zagreb ponekad svrati jer mu tu žive roditelji i djeca pokojne sestre Nevenke Boban. U mladim danima bio je miljenik brojnih žena, a iza njega su veze bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, a šuškalo se i o romansi s Ivom Majoli. Veliku pažnju javnosti i medija plijenila je i njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, koja ga je jednom prilikom otkrila da ju je zaprosio prstenom u čaši vina pa se skoro ugušila. Ipak do braka nije došlo.

Njegova posljednja veza navodno je bila s 25 godina mlađom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo, ali u ožujku 2021. godine domaći mediji raspisali su se kako je i ta veza pukla.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +25 Sonja Kovač - 2 Celebrity Sonja Kovač s ljetom se pozdravila u najboljem badiću koji je ostavila za kraj, a ove seksi prizore zabilježio je njezin zaručnik!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Lynskey kao Rose - 1 Melanie Lynskey kao Rose - 3 Melanie Lynskey kao Rose - 2 Melanie Lynskey kao Rose - 4 +15 Melanie Lynskey kao Rose - 5 Nekad i sad Svima je najpoznatija kao pomalo jeziva Rose, no evo kako je njezina karijera zapravo počela i koliko se promijenila od ove hit uloge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene