Moraš skupit sve

Veliki i mali Dinamovci predstavili album 'Nema predaje'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dinamo je svojoj ponudi za navijače dodao artikl koji će sigurno vrlo brzo postati dio kolekcije svakog pravog navijača: album za sličice "Nema predaje"! Album se može kupiti na prodajnim mjestima iNovina gdje su u prodaji i samoljepive sličice.

Dinamovih više od 100 uspješnih godina na jednom mjestu. Tako bismo mogli opisati što čeka navijače u albumu "Nema predaje" koji se odnedavno može naći na prodajnim mjestima iNovina. Priča o najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu kroz zanimljive tekstove, anegdote, citate najvećih igrača u povijesti Modrih te sličice momčadi i igrača koji su proslavili Dinamo.

Pogledaj i ovo showbuzz Male šanse za dalje Zarazni smijeh Mamićeve djevojke uljepšao gubitničku večer!

Nogometaš Dinama Duje Čop progovorio o vezi s lijepom manekenkom

Sigurni smo da će upravo zbog tekstova i cijele priče o Modrima album biti zanimljiv svim generacijama, no kao što smo vidjeli na druženju naših igrača i djece – upravo su oni najmlađi najsretniji s albumom. Tako su se na predstavljanju albuma dječaci David, Adriano i Marko družili s našim prvotimcima Jozom Šimunovićem, Jeremyjem Taravelom i Wilsonom te glavnim trenerom Modrih Zoranom Mamićem. Maleni nogometaši i njihovi idoli zajedno su lijepili sličice, listali album i lijepo se zabavljali.

Album "Nema predaje" nije samo album za sličice nego stoljetna priča o Dinamu i artikl koji će svakom navijaču otkriti o najdražem klubu detalje koje možda nije znao.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene