Intervju sa zvijezdom iz Tribunja

SUPERTALENT Marijana o audiciji: Bila sam prehlađena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U petoj epizodi Supertalenta predstavila se i Marijana Okić. Trgovkinja iz Tribunja oduševila je publiku svojim stavom, ali i smeđom jaknom!

Pozornost na Supertalentu obično imaju oni koji su svojim nastupima oduševili žiri! No, ovog puta je sve simpatije publike 'pobrala' Marijana Ukić, 33-godišnja trgovkinja iz Tribunja. Marijana se pjevanjem počela baviti kada joj je bilo tek osam godina, a otad joj je glazba omiljena aktivnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatan talent Završio je četvrti Supertalent - Petar Bruno Basić pomeo je konkurenciju!

Ovdje možete pogledati transvestita koji je zasjenio Adele.

Obožava zabavnu glazbu, a najdraži pjevač joj je, kaže, Dražen Zečić. U acapelli je otpjevala singl Maje Blagdan 'Samo jedan život imam', a žiri nije reagirao najbolje. Dobila je tri 'NE' i jedan 'DA', no Marijana poručuje: 'Nema odustajanja'! U intervjuu za Dnevnik.hr otkrila je ponešto o sebi i svom nastupu. Najveći problem, kaže, bila je činjenica da je bila prehlađena.

'Ne znam što je presudilo u mom nastupu, no bila sam prehlađena, osim toga, nije bilo matrice. Možda je bio i krivi odabir pjesme', priča nam Marijana. Ipak, to je nije pokolebalo. Planira se svojim glasom natjecati i dalje, a najveći problem joj je trenutno, kaže, kako je izgledala na televiziji. 'Nisam još razgovarala s prijateljima, ali muči me malo to što sam ispala debelo, još sam bila u jakni. Čudno sam si izgledala na televiziji, u stvarnosti ne izgledam tako', kaže Marijana, koja inače radi u jednom dućanu.

Jaknu nije htjela skinuti zbog kombinacije, a kupila ju je, kaže, samo za Supertalent. 'Bilo mi je poslije malo vruće, ali zbog slaganja boje sa čizmicama, ostavila sam jaknu. Kupila sam je samo radi natjecanja, a poslije je nisam nosila', dodaje omiljena Tribunjka. Na pitanje kako stoji u ljubavnom životu, ostala je tajnovita. 'Ajmo reći da imam nekoga', kroz smijeh je zaključila simpatična Marijana.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene