Bit će svega

Mali Mišo i veliki obožavatelj Doris Dragović: Ne propustite večerašnji Supertalent!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV!

I večerašnja epizoda Supertalenta oduševit će vas sjajnim kandidatima. Neki će vas doduše, dobro nasmijati! Između ostalog, publiku će oduševiti maleni Gabrijel Čačić iz Zadra. "Pozdrav svima, ja sam Gabrijel Čačić i dolazim iz Zadra. Ja sam novi Supertalent!". Gabrijel će izvesti pjesmu Miše Kovača ''Noćas ćemo zemlji 'ko materi reći'', dok će ga njegov otac pratiti na klavijaturama.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Glazbeni talent pokazat će i Dragan Medić, pjesmom "Marija Magdalena" Doris Dragović. Ovaj veliki obožavatelj Eurosonga mjesec i pol dana pripremao se za tu točku. Ipak, glazbom se ne bavi profesionalno, već samo iz hobija.

Među kandidatima naći će se i čovjek koji je oborio čak 12 Guinnessovih rekorda. Muhamed Kahrimanović, umjetničkim imenom Mr. Hammerhand, pokazat će dio iz showa koji inače izvodi, a u to će uključiti publiku i žiri.

Spoj moderne tehnologije i ljudskog tijela kakav nikada do sada niste vidjeli očekuje vas u nedjeljnoj epizodi Supertalenta. Filip Kržišnik i Blaž Slanič došli su iz Ljubljane kako bi zabavili žiri, pokazali svoj talent i vidjeli kako će naša publika reagirati na njih. Ovaj dvojac pod nazivom F&B acrobatic do sada su nastupali u brojnim natjecanjima, glumili u spotovima velikih estradnih zvijezda, a za pozornicu Supertalenta pripremaju pravu ludnicu.

Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV!

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene