Poručila svima

Poslušajte njezin novi hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Ramljak objavila svoj novi singl - 'Kad je dosta, dosta je', a spot za pjesmu možete premijerno pogledati na našem portalu Dnevnik.hr.

Nakon posljednja dva singla 'Kad tad' i 'Zajedno smo najbolji', koji su na stranicama Youtubea pregledani gotovo nevjerojatnih 700 tisuća puta, Pamela Ramljak donosi novu pjesmu zanimljivog naziva 'Kad je dosta, dosta je'.



Pamelu u novoj pjesmi, kao i video spotu za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Tomislav Pović, glazbeno prati Andersons bend.

Ovog puta Pamela se pojavljuje u ponešto drugačijem, rock izdanju, a za takav izgled pobrinuli su se poznati stilist Ivan Frišćić, make-up artistica Kristina Hošnjak, te uhodani frizerski tim Salona F. Jedan dio spota snimljen je u studiju 'Blenda', a drugi dio u Pamelinom domu. Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

'Kako sam prvi put snimala dio spota u svom stanu, sama činjenica da ležim na svom kauču i jedem čokoladice dok me redatelj snima bila mi je više no odlična! Posebno mi je odgovaralo to što se nakon snimanja nisam 'žurila doma' i što sam bila u 'svojoj' garderobi na koju nisam trebala paziti', kaže Pamela

Tekst i glazbu petog po redu samostalnog singla, koji će se ujedno naći i na njenom prvom solo albumu, potpisuje sama Pamela Ramljak, dok se za aranžman pjesme „Kad je dosta, dosta je“ pobrinuo Ante Pecotić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene