Disco Circus

Modna blogerica slavi peti rođendan svog bloga!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata blogerica proslavila je pola desetljeća blogiranja!

Barbara Repe slavi pet godina bloga - njezina virtualna destinacija http://ar-ar.blog.hr  ima veliku obljetnicu pa je blogerica, u svom kreativnom stilu, osmislila novi editorijal pod imenom Disco Circus.

Kako njoj modne uloge odlično pristaju, naročito one karakterne, pomalo mračne i tajanstvene, Barbara se ovoga puta okušala kao cirkuska diva melankoličnog tona i bogatog stylinga. Vidimo osamdesete i sedamdesete, no stilski se referira i na vrijeme nijemog filma, podsjeća na neku ikonu s velikog platna!

Nekoliko tinejdžerskih blogova pokazali su se kao pravo otkriće

'Budući da je moja specijalnost spajanje najrazličitijih materijala i tekstura u smislenu cjelinu, nit vodilja je bila prezentirati moju viziju na što bolji način', otkriva Barbara. 'Editorijal je zaigran, lutkast, s mračnim prizvukom. Ovim putem želim se zahvaliti svim čitateljima i suradnicima koji me prate već pola desetljeća, iznimno sam ponosna na ovu obljetnicu', rekla je blogerica.

Barbara nosi kreacije Boudoir, Ulični ormar i vlastite komade - ljubiteljica Hrelića i brojnih vintage adresa, prava majstorica kombiniranja, uvijek izmisli neku art kombinaciju, a ta njezina karakteristika izvrsno se ističe upravo u foto-priči Disco Circus.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene