Sve smo vidjeli!

Slavna manekenka na sestrin rođendan stigla u kombinaciji koju bi odjenula rijetko koja žena

Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Getty) Bella Hadid The Weekend (Foto: Getty) Bella Hadid (Foto: Profimedia) +0 Bella Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Sestre Bella i Gigi Hadid u New Yorku su proslavile Bellin 22. rođendan.

Gdje su sestre Hadid, tu su i odjevne kombinacije koje bi se usudila nositi tek rijetko koja žena.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljeni Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

Mislimo, naravno, na sestre Bellu i Gigi, koje su posljednjih godina pokorile modni svijet. Premda su im tek 22 godine, cure su jedne od najtraženijih manekenki današnjice, iako veći dio slave mogu zahvaliti slavnim roditeljima.

Bella Hadid (Foto: Getty) Bella Hadid (Foto: Getty) Foto: Getty

No ostavimo li taj podatak po strani, cure su vrlo zaposlene, ali uvijek pronađu vremena jedna za drugu i za obilježavanje važnih događaja kao što je Bellin rođendan, koji su cure proslavile na Manhattanu prošlog utorka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Iako plavokosa Gigi nije bila slavljenica, već gost, ukrala je pozornost odjevnom kombinacijom koju je nosila i koja je uključivala hlače u nekoliko boja te prozirnu majicu koja je otkrila grudnjak te svu raskoš njezinog dekoltea, po kojem je manekenka poznata.

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Na rođendanu je bila i njihova bliska prijateljica Kendall Jenner, koja je stigla u uskim kožnim tajicama te majici ispod koje nije nosila grudnjak.

Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prije velike proslave Bella je provela dan u šopingu sa svojim dečkom, pjevačem The Weekendom, s kojim se nedavno pomirila nakon devet mjeseci stanke. I njezina sestra Gigi dala je još jednu šansu glazbeniku Zaynu Maliku nakon višemjesečnog prekida pa se čini da slavne sestre ne dijele samo isti ukus za modu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene