Tek nam je sedam

Zvijezde nam čestitale rođendan! Pročitajte što su nam poželjeli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Portal Dnevnik.hr slavi sedmi rođendan, a brojnim čestitkama pridružile su se i neka poznata imena.

Dnevnik.hr iz dana u dan donosi najnovije vijesti, a osim što pratimo mnoge domaće i strane zvijezde, u našoj ekipi imamo i pojačanje. Vjerojatno ste već pročitali koju kolumnu duhovitog pisca Hrvoja Šalkovića u 'Shalovanju' na Dnevnik.hr-u!

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

'Sretan ti sedmi rođendan, dragi moj dnevniče.hr. Tek sam te nedavno otkrio i zavolio, tek od nedavno u tebe zapisujem svoje mudrolije i sitnice koje možda nešto znače, poručio je Šalković.

>> Sretan ti rođendan dragi Dnevniče

Osim njega čestitku je uputila i Jelena Rozga. 'Sretan 7 rođendan i još puno lipih stvari želi vam Jelena koja vas voli i čita', napisala je Rozga na svojem Facebooku.

I mlada dizajnerica Anamarija Asanović poslala je čestitku: 'Dragi Dnevnik.hr sretan 7. rođendan i puno uspijeha želi AA'.

'Op Op!! Ma tko to nama slavi 7. rođendan? Dnevnik.hr neka vam je sretan, najveseliji i da vas još dugo čitamo! Volimo vas puno a posebno našu Martinu Podgorski!', poručila je ekipa Colonie te uputila poseban pozdrav urednici Scene Dnevnika Nove TV Martini Podgorski.

'Klinka želi najsretniji rođendan svom dragom suradniku Dnevnik.hr! Želimo vam još puno dobrih priča, puno puno lajkova i još više čitatelja!', poručila je Lana Klingor.

'Sretan 7. rođendan Dnevnik hr i neka vam bude najsretniji, najveseliji i najčitaniji dan uz pjesmu "Raduje me,raduje". Voli vas Slavonia band!!', pišu dečki iz Slavonia Benda.

'Sretan 7. rođendan Dnevnik hr i neka vam bude najsretniji, najveseliji i najčitaniji dan uz pjesmu "Dođi u Vinkovce". Vole vas Sinovi Ravnice!!!', poručili su nam Sinovi ravnice.

I Daniela Martinović je poslala čestitku. 'Portalu Dnevnik.hr čestitamo 7. godinu uspješnog rada... Sretan rođendan!'

Hvala vam svima na lijepim čestitkama!

Prošlo je sedam godina od pokretanja prvog video news portala Dnevnik.hr. Posjetitelji su prepoznali Dnevnik.hr i kao mjesto na kojem imaju mogućnost uživo pomoću live streama pratiti najvažnije događaje u zemlji.

Dnevnik.hr je tako između ostalog uživo prenosio, slavlje ulaska Hrvatske u Europsku uniju, predsjedničku inauguraciju, presude generalima, a i prvi streaming jednog koncerta donio je upravo portal Nove TV. Bio je to live stream prvog samostalnog koncerta Jelene Rozge. Uživo su posjetitelji portala mogli pratiti i Papin posjet Hrvatskoj, kao i kraljevska vjenčanja.

Inovacijama će Dnevnik.hr svoje posjetitelje nastaviti nagrađivati i tijekom sljedećih godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene