Cro a porter

Četvrta po redu kolekcija Dioralop igra je svjetla i tame

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova kolekcija branda DIORALOP premijerno će biti prikazana na Cro A Porter-u, u četvrtak, 4. travnja, u kući za ljude i umjetnost "Lauba".

Svoju četvrtu zajedničku kolekciju Andreja Bistričić i Maja Merlić koje stvaraju pod imenom DIORALOP, simbolično su nazvale - "4".

Pogledaj i ovo showbuzz Dugoočekivani Cro a Porter Avangarda nikada nije bila tako zavodljiva!

'Broj četiri oduvijek predstavlja sve što je stvoreno, to je broj koji je početak materijalnih stvari ili materije kao takve. Često se javlja u prirodi, pa tako imamo četiri glavna elementa, četiri strane svijeta, četiri godišnja doba... Četiri predstavlja i završetak Božjeg kreativnog ciklusa. Četvrti dan stvorena su dva različita svijeta, jedno da vlada danju, a drugo da rasvjetljuje noć. Time vođene stvaramo četiri različita printa od čega dva predstavljaju tamu, a dva svjetlost', otkrile su dizajnerice o novoj kolekciji.

Kao i do sada, kolekcija branda DIORALOP inspirirana je polaroid fotografijama stvorenima namjernim izlijevanjem kemikalija i njihovim izlaganjem različitim temperaturama, čime nastaju neočekivani uzorci i boje. Andreja Bistričić i Maja Merlić inspiraciju nalaze i u različitim subkulturama, životu ulice i svakodnevnim situacijama, što je rezultiralo jednom od najuspješnijih kolaboracija na domaćoj modnoj sceni.

>> Avangarda nikada nije bila tako zavodljiva!

Pistom će se uz modele iz nove kolekcije prošetati i cipele kultnog britanskog branda "Underground". Ovaj brand na internacionalnoj modnoj sceni poznat je po suradnji s modnim kućama kao što su Thierry Mugler, Ashish i Sibling, a izabrali su upravo DIORALOP reviju kako bi se predstavili hrvatskoj publici.

Osim nove kolekcije odjeće, na predstojećem Cro A Porteru biti će predstavljena i suradnja s brandom MANUFAKTURIST, koja će označiti njihov iskorak prema produkt dizajnu i početak linije predmeta za dom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene