Nova suradnja

Stari lav druži se s tamburašima!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stari lav Željko Samardžić privodi kraju svoj novi album čiji će izlazak najaviti duetom s mladim tamburaškim sastavom Ringišpil.

Ako je suditi po Silvestrovu, pred Željkom Samardžićem još je jedna sjajna godina. Miljenik žena svojim je hitovima raspametio Splićane u najluđoj noći.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreni Željko 'Jedva se čekam popeti na scenu, to je kao san ljetne noći!'

Željko Samardžić oduševio Zagrepčane

'Drago mi je doći u Split i često dolazim, imam dosta prijatelja ovdje. Imam osjećaj kao da sam se rodio ovdje, tako me toplo ljudi dočekaju', rekao je Samardžić.

Mostarac s beogradskom adresom će svoje mnogobrojne obožavatelje diljem regije uskoro obradovati novim albumom. Za najavni singl odabrao je izlet u tamburaške vode, duet s mladim slavonskim sastavom Ringišpil. 'Meni se sviđa kako oni to rade, bili su moji gosti u Beogradu, ja sam ih dočekao, bili su kod mene u studiju', otkrio je Željko.

Stari lav nam je otkrio i kako bi želio snimiti pjesmu s Doris Dragović, čiji glas rado sluša. 'Imam u ladici jednu prelijepu pjesmu od jednog odličnog autora, ali kad god ju krenem pjevati, zamislim kako bi to najbolje Doris otpjevala! Tako da, tko zna, možda se dogodi da ta pjesma i dođe do nje pa da je zapjevamo', kaže poznati pjevač.

Željkova najveća podrška je lijepa supruga Maja s kojom je u skladnom braku već 36 godina. 'Sretan sam zbog toga i uvijek joj govorim, i dan danas sam joj rekao, ako dođe mrijeti, dabogda Bog prije mene uzeo nego tebe. Zaista imam divno poštovanje prema njoj i imamo nekako lijep odnos već niz godina', rekao je stari lav.

A što ga je uspjelo rasplakati, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene