Tko se prijavio, prijavio se

Audicije za Supertalent su završene: Upoznajte kandidate koje ćemo gledati u polufinalnim emisijama

Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) +0 Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Audicije za Supertalent su završene, a žiri je odabrao kandidate koje ćemo gledati u polufinalu.

Tko se prijavio, prijavio se. Audicije za Supertalent su završene, a žiri je odabrao kandidate koje ćemo gledati u polufinalnim emisijama.

Pogledaj i ovo BOK festival - 3 Ovo nismo očekivali! Poslušajte kako zvuči kada Goran Navojec i Faris Pinjo zapjevaju u duetu: "Više su tu noći odradile svoje nego neka pjevačka tehnika!"

Velika je gužva ovih dana u backstageu Supertalenta. Svi s nestrpljenjem čekaju svojih 5 minuta pod svjetlima reflektora.

"Ja sam Daniel Đogaš, imam 13 godina i ja sam i Splita. Došao sam na Supertalent da, kao prvo, pokažem što mogu, i najvažnije došao sam se zabaviti ovdje. Ja sam mađioničar", probio je Led simpatični Daniel.

Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Ja sam Đuliano Šarić, dolazim iz Siska imam 19 godina. Moj talent je plesanje, ples, hip hop i robo-dance."

Među kandidatima su se našle i temperamentne Splićanke koje Hrvatsku žele upoznati s jednim strastvenim plesom.

"Plešemo flamenco zapravo zbog te čarolije koju on donosi, umjetnosti i ljepote. Flamenco je savršen spoj glazbe i ritma, slojevit je i s godinama si sve šarmantniji i ljepši u tom plesu. Htjela bih dodati da smo jedna vrlo kombinirana skupina svih mogućih uzrasta, zanimanja, temperamenata itd. I baš smo rekle da je naša grupa zapravo cijela jedna država, mogli bismo pokriti sva ministarstva, ima nas doktorica, liječnica, umjetnica, profesorica..."

Još jedna ženska skupina plijenila je pažnju na aktualnim audicijama.

Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Naši talenti su zračne akrobacije, a ovo što ćemo pokazati spada u kategoriju umjetničko plesnih, odnosno sportsko akrobatskih formi, što se u Hrvatskoj baš ne rade. Jedna osoba to samo radi, koliko je to meni poznato, vani je to dosta već razvijeno, ali mislim da to nije do sad viđeno na ovaj način", otkriva skupina Vertigo.

Iako se bave raznim stvarima i imaju različite talente, razlog zbog kojeg su se prijavili na Supertalent, uglavnom im je svima zajednički.

"Supertalent je prilika da pokažemo što možemo, da pokažemo svima naš talent i da ga poboljšamo."


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene