Luksuz u Dubrovniku

Svadba na spektakularnoj jahti i proslava uz kumove Zepter i Ecclestone

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na spektakularnoj jahti, inače najvećoj jedrlici u privatnom vlasništvu, nakon 11 godina zajedničkog života u bračnu luku su uplovili kralj narodne glazbe Haris Džinović i Zagrepčanka Melina Galić.

Na spektakularnom Maltese Falconu dugačkom 88 metara, čiji tjedni najam iznosi od 400 do 420 tisuća eura, u bračnu luku uplovili su Haris Džinović i trideset godina mlađa mladenka Melina Galić.

Pogledaj i ovo Melina Džinović - 2 tamo traži mir Melina Džinović poslije skandaloznog razvoda napustila Srbiju, evo gdje je pobjegla da se udalji od znatiželjne javnosti

Legenda narodne glazbe ženi 30 godina mlađu Zagrepčanku

Kumovi na vjenčanju bili su Slavica Ecclestone i Philip Zepter. Uspješni biznismen čije se bogatstvo procjenjuje na pet milijardi dolara vjenčanje je spojio s tradicionalnim odmorom u Hrvatskoj. Inače, Philipu Zepteru 2011. godine dodjeljena je prestižna medalja Ellis Island zbog toga što su njegovim donacijama u zdravstvo spašeni milijuni života širom svijeta.  Na vjenčanje je stigao i svojedobno jedan od najboljih napadača u Europi Radmilo Mihajlović.

Supruga slavnog nogometaša mladenkina je najbolja prijateljica. Slavni par na vjenčanje je stigao u društvu supruga mladenkine sestre inače turskog državljanina iz Istanbula. Na jahtu je tenderom prevezeno dvadesetak uzvanika koje je nakon svečane ceremonije zabavljao mladoženja.

Kako je bilo, pogleajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene