Tek joj je 17

Lijepa Matea je sve oduševila - ona je Miss gluhih Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

17-godišnja Matea Matić na prvi se pogled čini poput ostalih vršnjaka. No ona je posebna gluhonijema djevojka koja nosi i titulu Missice!

Odnedavno se 17-godišnja Matea Matić može pohvaliti i titulom Missice - i to vrlo posebne. Naime, Matea je rođena gluhonijema, no to je nipošto ne ograničava u životu.
Izbor za Miss gluhih Hrvatske održava se posljednjih nekoliko godina. Bez obzira na to sto se na natjecanje ljepote prijavila iz znatiželje, osvojena titula Miss, u trenutku proglašenja, ostavila bez daha.

Pogledaj i ovo showbuzz 23 godine poslije Ovako je to izgledalo 90-te, a evo kako Kraljica svijeta izgleda danas!

'Čula sam od prijateljice da se organizira izbor za Miss. Nakon razmišljanja odlučila sam prijaviti se. Uopće nisam očekivala pobjedu. Kad su me izabrali bila sam u šoku!', ispričala je Matea.

>> Erin je najljepša Amerikanka

Učenica drugog razreda Škole za primijenjenu umjetnost priznaje kako je planova za budućnost mnogo, no dodaje da je oni još ne zabrinjavaju. Od malih nogu Matea pokazuje sklonost prema umjetnosti, stoga ni ne čude njezini kreativni hobiji, u kojima, kaže, uživa. 'Volim crtati, fotografirati, slikati, to me ispunjava', kaže. U slobodno vrijeme Matea uživa u druženju s prijateljicama, kao i u odlascima u diskoteke jer obožava plesati. 'Imam slušni aparat pa čujem ali osjećam i ritam srca', objašnjava.

Bez obzira na gubitak sluha, ova djevojka kaže da živi poput ostalih vršnjaka. Glavni oslonac su joj, kaže, roditelji i brat, kao i prijatelji - njezine najveće ljubavi. U prilogu inMagazina upoznajte Mateu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene