male tajne velikog majstora

Od pobjednika Masterchefa do suvlasnika restorana u Splitu: Ivan Temšić otkriva nam tradiciju na blagdanskom stolu!

In Magazin: Ivan Temšić - 3 In Magazin: Ivan Temšić - 3 Foto: In Magazin

Na Badnjak se zasigurno može osjetiti zajedništvo u svakom domu. Uz tradicionalno kićenje drvca te uređenja doma, pripremaju se i posebna jela. Vječna je dilema s kojim se jelom uhvatiti u koštac, no umjesto eksperimentiranja, najbolje je držati se tradicije. S tim se slaže i pobjednik Masterchefa Ivan Temšić, koji je našem Hrvoju Kroli za In magazin otkrio što se kod njega u domu sprema na Badnjak.

SVI ČITAJU OVO

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
 
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene