Napuhalo ga

Stavros otkrio što mu se dogodilo na skijanju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako slovi za jednog od najboljih skijaša među hrvatskim celebovima, Jasmin Stavros trenutno se odmara jer je stazu na vrhu Kronplatza morao zamijeniti za neke manje naporne aktivnosti.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros Odat će mu počast Jasmina Stavrosa danas smo trebali gledati na popularnom festivalu, ali tužne okolnosti spriječile su pjevača da nastavi tradiciju dugu 15 godina

U razgovoru s novinarom Juricom Radovićem iz In magazina Stavros je otkrio kako se za svoj zimski hobi – skijanje pripremao mjesecima sa Sandijem Muravcem –Murijem.

'Sandi je vrhunski trener koji je radio sa Nikom Fleiss , i to je jedan napredniji i svakako teži način skijanja. Tog dana sam se jako iscrpio a već idućeg jutra nisam mogao iz kreveta jer me nešto ukočilo, ali proći će brzo, nadam se', rekao je poznati pjevač te ubrzo nakon otkrio i drugu veriju priče vezanu uz svoju nezgodu s uklještenjem živca.

>> 'Moja obitelj ni ne zna što ja radim na koncertima'

'Evo što se dogodilo. Kad je on otišao ja sam sreo prijatelje Sandija, glazbenike. Inače se ne zadržavam u 'Cimi'  gdje su oni obično, ali ovoga puta ostao sam s njima pola sata i valjda kako je puhalo, a ja sam bio topao steglo me u kičmi i sad jedva hodam', ispričao je.

Kakav li je to tajanstveni vjetar prohujao popularnim kafićem 'Cima' , ujedno i omiljenim okupljalištem Hrvata na vrhu Kronplatza, pogledajte u prilogu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene