'Grofica Marica'

Mila ne želi biti grofica: Nikad ne bi mogla živjeti u dvorcu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasni barokni saloni dvorca Sveti Križ Začretje poslužili su kao kulisa za premijernu izvedbu operete 'Grofica Marica'.

Na pozornici operete Grofica Marica našli su se Mila Elegović, Ronald Braus i Nada Abrus, a ni u publici nije manjkalo poznatih lica. Naravno nismo odoljeli da ne upitamo naše zvijezde bi li voljele živjeti u dvorcu.

Bili smo na cabaret showu kontroverznog dizajnera Tierija Muglera - pogledajte kako je bilo!

Viziju Ronalda Brausa da predstavu pokaže u autentičnom ambijentu  publika je objeručke prihvatila. Bilo je lijepo vidjeti tako veliko zanimanje za kulturu s obzirom na to da je dvorana bila puna sat vremena prije početka predstave. I dok bi se jedni radije vratili u prošla vremena kada su muškarci bili kavaliri, drugima je sadašnjost baš super.

U predstavi s pregršt humora, plesa i zabave nastupila je i glumica Mila Elegović koju je razveselilo što se nakon mnogo vremena vratila, i to u opereti. A nakon što je proteklih tjedan dana svoje vrijeme provodila na probama u dvorcu, sada zna da u njemu - nikada ne bi mogla živjeti jer je hladno!

U publici je bila i dama koja je živjela u dvorcu pa smo sve o životu u velebnom zdanju doznali iz prve ruke. Naša poznata manekenka Zvončica Vučković, koja je piste Pariza i New Yorka dijelila sa zvijezdama poput Naomi, Jerry Hall i Linde Evangeliste, kaže kako to iskustvo nikad ne bi ponovila. Zvončica je živjela u dvorcu pokraj Firence, a otkad se vratila u Hrvatsku uspjela je vidjeti nekoliko zagorskih dvoraca.

Opereta Grofica Marica putovat će dalje po Hrvatskoj od Siska, preko Rovinja pa sve do Drniša. Što možete očekivati pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene