Slatka zabava

Pogledajte kako je inMagazin iznenadio Endija za njegov 15. rođendan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađahni Endi ima više razloga za slavlje.

Osim što je jučer proslavio 15-i rođendan, 800 tisuća pregleda njegove prve pjesme 'Atom' na internetu svakako su dodatni razlog za feštu.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Njegova najbolja prijateljica Ines i kamera InMagazina na njegov 15-i rođendan iznenadili su ga ujutro ispred škole. Ines i Endi zajedno su pohađali školu suvremenog plesa u Zagrebu, no zbog previše obaveza, Ines je bila primorana ispisati se, što je Endiju, kako kaže, vrlo teško palo jer se viđaju rjeđe nego ikad prije.

>> Sa 14 godina već prima poruke poput ove: 'Ja sam tvoja cura iako ti to ne znaš'

'Od menadžera i svoje najbolje prijateljice sam dobio zajednički poklon - 15 slatkiša za 15 godina', ispričao je Endi i povjerio nam kako mu je najveća rođendanska želja proslaviti ga sa svojim roditeljima i prijateljima iz Pakraca. Otkrio je i da mu roditelji, koje također rijetko viđa jer su oni u Pakracu, a on u Zagrebu, jako nedostaju te da ih zbog brojnih obaveza viđa samo vikendima.

Endijev raspored pretrpan je obvezama, ali i pohađanjem dvije srednje škole. Onu plesnu, kaže, ipak voli više jer obožava provoditi vrijeme u njoj. Iako je tempo naporan, Endi tvrdi da se sve može kad se hoće, a otkrio je i malu tajnu svog uspjeha: 'Pogledam u mobitel sve obveze koje danas, sutra i preksutra imam'. Čime je ekipa inMagazina u dogovoru s njegovim školskim kolegama još iznenadila Endija na njegov rođendan, pogledajte u priloženom prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene