Usuret dodjeli

Po ovome pamtimo Grammyje: Madonnina guza, bezobrazluk Kanyea, Gagino razbacivanje...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovogodišnja dodjela Grammy awardsa sve nam je bliže, a tim povodom prisjetili smo se najurnebesnijih trenutaka s proteklih dodjela.

U ponedjeljak rano ujutro po našem vremenu američka Akademija za diskografsku umjetnost i znanost po 59. put nagradit će najbolje glazbenike današnjice. Dodjela Grammy Awardsa središnji je događaj na kojem se okupljaju najveća imena glazbene industrije. A te velike face često su i glavni protagonisti urnebesnih situacija po kojima se ovakvi događaji pamte. Ususret ovogodišnjim Grammyjima prisjetili smo se najsmješnijih trenutaka koji su obilježili protekle dodjele.

Pogledaj i ovo showbuzz Prestižno priznanje Jon Batiste osvojio je Grammy za album godine, a R&B duo Silk Sonic uzeo je dva najveća priznanja na ceremoniji dodjele nagrada!

Jedan od njih je i onaj u kojem se Lady Gaga razbacala nakon što je AC/DC osvojio Grammy prije dvije godine. Njezina reakcija spontana reakcija odmah je postala hit na društvenim mrežama.

Svojim plesom zapanjio nas je i legendarni Paul McCartney. Slavnog glazbenika u jednom trenutku ponijele su emocije pa je unatoč tome što svi sjede zaplesao kao da ga nitko ne gleda. Kad je shvatio da ga je snimila kamera posramljeni McCartney odmah je stao s aplauzom i sjeo na stolicu kao da se ništa nije ni dogodilo.

Internetom se nakon pretprošlogodišnje dodjele Grammyja širila i snimka Kanye Westa koji je svojim beskrajno tužnim pogledom pokušao gledatelje uvjeriti da je ekstremno sretan.No to nije jedini trenutak s dodjele zbog kojeg ćemo pamtiti Grammyje. Naime, dok je se Beck spremao za svoj govor zahvale nakon što je osvojio nagradu za album godine, Kanye se popeo na pozornicu i zamalo sabotirao njegov govor. Situacija i ne bi bila toliko komična da prije toga na jednoj dodjeli isto nije učinio i Taylor Swift. Pjevačici je tada besramno uzeo mikrofon i pred svima rekao da nagradu koju je osvojila zaslužuje Beyonce. Beck srećom nije doživio takav neugodnjak s obzirom da se Kanye brzo povukao s pozornice.

 Kraljica popa Madonna pobrinula se da njezina pojava na jednoj od dodjela ostane upamćena zauvijek. I to zbog nezahvalne odvjevne kombinacije. Pred svima je prošetala u visokim crnim čizmama  i uskom korzetu s haljinom. U jednom trenutku slavna diva podigla malenu haljinicu i otkrila crne tange i steznik dizajniran da joj pridržava guzu kako bi bila čvrsta i prćasta.

Posebnu pažnju na jednoj od dodjela privlačile su Miley Cyrus i Katy Perry. Djevojke su, naime, jedna drugoj bez imalo srama odmjeravale grudi. Tko ima veće? Tko ima bolje? Zapitali su se mnogi ne skrivajući ljubomoru što se tada nisu našli na njihovom mjestu.

Među urnebesnim trenucima kao jedan od najupečatljivijih moramo izdvojiti i govor Sama Smitha. Mladi glazbenik, koji se inače javno izjasnio kao homoseksualac, na svom uspjehu zahvalio se ni manje ni više nego bivšoj djevojci. "Hvala ti što si mi slomila srce. Zbog toga si mi donijela četiri Grammyja", kazao je glazbenik i izazvao ovacije publike.

Sjajnih trenutaka vjerujemo neće nedostajati ni ove godine zato budite uz nas jer ćemo na portalu Dnevnik.hr pomno pratiti ovogodišnju dodjelu najprestižnijih glazbenih nagrada.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene