Neki house, neki rock

Poznata lica na premijeri filma o Beatlesima otkrile su nam na što se vole razbacati na plesnom podiju

Minea (Foto: Instagram) Minea (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić (FOTO: Privatni album) Minea (Foto: Instagram) Paola Valić Bekić (FOTO: Privatni album) Sara Moser (Foto: IN Magazin) +0 Petar Puškarić (Foto: IN Magazin) Galerija

Beatlesi, rock sastav iz Liverpoola koji je žario i palio 60-ih godina, okosnica su radnje filma "Yesterday" koji uskoro dolazi u naša kina. Poznata lica otkrila su nam jesu li slušala ovaj kultni band te kakvu glazbu danas preferiraju.

Na pitanje "Možete li zamisliti svijet bez popularnih Beatlesa?" mnoge domaće slavne face imaju jednostavan odgovor - ne. 

Pogledaj i ovo BOK festival - 3 Ovo nismo očekivali! Poslušajte kako zvuči kada Goran Navojec i Faris Pinjo zapjevaju u duetu: "Više su tu noći odradile svoje nego neka pjevačka tehnika!"

"Svako doba i svaki neki period nosi neke svoje zvijezde, definitivno da su Beatlesi u jednom periodu bili mega mega zvijezde, svijet bi sigurno bio zakinut za vrhunsku glazbu i vrhunske glazbenike da njih nije bilo", rekla je Renata Končić Minea. 

"Moram priznati da su Beatlesi kao i Rolling Stonesi, zapravo abeceda glazbe, te neke popularne mjuze koja se onda slušala. Naravno da sam slušala i jedne i druge", dodala je pak Paola Valić Bekić

Neke pak uz pjesme Beatlesa vežu različite uspomene.

"S njihovom pjesmom "Yesterday" sam došla na audiciju za akademiju i onda sam se trudila maksimalno i eto prošla", rekla je glumica Sara Moser.

No generacijski mlađi, glumci naše serije "Na granici", ipak slušaju nešto drugačiju glazbu.

"Jako volim komercijalu, prvenstveno kada slušam, slušam strano, house mi je jako drag", objasnio je Petar Puškarić. 

Obiđite i vi kina i saznajte što će se dogoditi u filmu "Yesterday", kada cijeli svijet preko noći zaboravi da su Beatlesi ikad postojali, a njihovih se legendarnih pjesama sjeća samo jedan čovjek na svijetu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene