novi odraz u ogledalu

Nina Badrić otkriva što je kumovalo drastičnoj promjeni frizure: ''Nije lako capnuti kosu skroz do kraja, još se navikavam''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 6 Petar Grašo, Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +20 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić sve je iznenadila drastičnom promjenom frizure. Kratka kosa istaknula je njezine crte lica, no glazbenica priznaje da se još privikava na svoj novi odraz u zrcalu. Što je kumovalo promjeni, što je veže za Petra Grašu i kako zvuči kad imitira Sarajlije, dobro raspoložena Nina otkrila je našem Davoru Gariću za IN magazin.

Svi se slažu da Nini Badrić kratka kosa stoji fantastično. Što je kumovalo toj velikoj odluci?

''Jako mi je bitno da si mi ovo sad rekao jer nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visjeti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots'', govori Nina Badrić. 

Koliko joj je trebalo da se navikne gledati taj odraz u ogledalu?

''Traje prilagodba kod mene još uvijek, još ne znam što ću s njom do kraja. Cijeli je povod novi album koji se nakon 11, 12 godina gospođa udostojila snimiti'', govori Nina te dodaje:

''Album će biti iznenađenje, bit će svega. Trebalo mi je osvježenje, meni samoj trebala je cijela ta nova energija koja se skupila oko albuma, jednostavno ni ti više ne možeš biti ona stara u nečemu novom, znači sve novo.'' 

Prošlu je godinu obilježio njezin duet s Grašom i hit-singl ''Nemoj'', za koji su dobili brojne nagrade.

Što njoj nagrade znače?

''Puno mi znače. Tko ti kaže drukčije, mislim da nije iskren. Znači ti zato što je to neko prepoznavanje. Ne znači da dobiješ sve nagrade, ali ti kad si već u samoj nominaciji, uvijek si u tom nekom vrhu, recimo to tako. Nije lako trajati, evo, već 30 godina, već imam dva Zlatna studija, opet sam nominirana za pjevačicu i za duet za vokalnu suradnju s Grašom'', priča Nina. 

Plod je to dugogodišnjeg prijateljstva tih strastvenih ljubitelja glazbe.

''Samo se pogledamo, ja već znam koliko je sati kod njega, on zna koliko je sati kod mene. Lakoća mi je s njim raditi, obožavam se s njim družiti. Zapravo, najmanje volim s njim raditi, kao i on sa mnom. Najljepše nam je kad imamo neku opuštenu večer, da nitko nema obveze, da možemo razgovarati, uživati, debatirati o nekim životnim temama, on je jako dobar sugovornik'', hvali Nina Grašu. 

Valentinovo će Nina proslaviti sa svojom publikom u Sarajevu.

''Puno toga me veže za Sarajevo, od prvog dana. Od devedeset i neke godine, kad sam prvi put došla u Sarajevo i imala prve nastupe, kad je grad još bio pod minama, kad je tamo bilo vrlo nesigurno doći. Ali taj duh, duh jednostavno, ljudi čine gradove. Jednostavno, tamo kad sam došla i tada, i sada, i svih ovih godina, uvijek se osjećam kao da sam došla k sebi kući. Jer dođeš, nekog ne poznaješ, netko te odvede kući na pitu, razvuče pitu, 'hajd bolan, ajd 'vamo, ajd tamo, hajd, Nina, bolan, šta ti treba, zovi ovoga, zovi onoga''' priča Nina. 

Čini se da Nina u pedesetima itekako uživa.

''Što da ti kažem, trebalo mi je 50 godina da izgledam ovako!'' našalila se. 

Za uživanje u njezinu novom albumu ''Ono kad'' obožavatelji će se morati strpjeti do svibnja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene