Slatkica anđeoskog glasa

Mala diva iz Rijeke progovorila o gitaristu One Directiona: ''On je normalan čovjek kao i svi mi''

Mia Negovetić, One direction (FOTO: Pixell/Getty) Mia Negovetić, One direction (FOTO: Pixell/Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Negovetić, One direction (FOTO: Pixell/Getty) Galerija

Mia Negovetić iza sebe već ima brojne zavidne glazbene uspjehe

Nadimkom "mlada diva" tepaju 15-godišnjoj Riječanki Miji Negovetić, koja već kao tinejdžerica iza sebe ima zavidne glazbene uspjehe. No, mnogi je najviše pamte kao djevojčicu koja je otpjevala himnu na vojnom mimohodu u Zagrebu 2015-e. Tada je svojim talentom svima oduzela dah. Mia je objavila svoj prvi singl, a poziva vas i na Magic Musical, u kojem ima glavnu ulogu.

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

"Nisam znala kako ću se snaći u plesu, glumi i glazbi, dakle pjevanju, jer to sve treba spojiti i za sve to treba dati 100 posto energije. Tako da je nekako to fora spojiti jer je to sve ono što ja volim", priča Negovetić. Mia glumi malenog diva, a društvo joj radi pomalo nespretni čarobnjak koji se našao u problemima. Kao glumački par kliknuli su na prvu.

Mia Negovetić, One direction (FOTO: Pixell/Getty) Mia Negovetić, One direction (FOTO: Pixell/Getty)

"Mia je jedna pozitivno luda osoba koja nije samo... ono kad kažeš Mia Negovetić pjevačica ... definitivno se snašla u jednoj glumačkoj ulozi", kaže o Miji glumački partner David Petrović. Mlada Riječanka ima još jedan razlog za osmijeh. Objavljen je njezin prvi singl "Trouble", i to na engleskom jeziku. Nastao je u suradnji s Danom Richardsom, gitaristom svjetski popularnog benda One Direction.

"Da, pa svi me to pitaju i ne znaju kako se on ponaša, ali on je isto normalan čovjek kao i svi mi i zaprvo je vrlo zabavno raditi s njim i jako je simpatičan", priča Negovetić. Ovoj simpatičnoj djevojci najveća podrška je obitelj.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene