''U dobru i zlu''

Krenulo je snimanje nove serije Nove TV, vrata seta glumci su odškrinuli samo za IN magazin pa otkrili što vas očekuje!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: U dobru i zlu - 6 In Magazin: U dobru i zlu - 5 In Magazin: U dobru i zlu - 4 In Magazin: U dobru i zlu - 3 In Magazin: U dobru i zlu - 2 In Magazin: U dobru i zlu - 1 U dobru i zlu - 5 U dobru i zlu - 4 U dobru i zlu - 3 U dobru i zlu - 2 +0 U dobru i zlu - 1 Galerija

Uz planirano snimanje kultnih Kumova, Nova TV počela je sa snimanjem nove dramske serije „U dobru i zlu“. To je prvi put da će jedna televizijska kuća istovremeno snimati i producirati dvije velike dramske serije. Prvi se put snima i u novim studijskim prostorima, na setovima koji se protežu na više od dvije tisuće kvadratnih metara. Upravo vas tamo premijerno vodimo te upoznajemo s nekim od likova. Vrata je odškirnula Maja Perica.

Iz kreativnog pera već uhodane ekipe Nove TV stiže novi jesenski adut, priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nova serija ''U dobru i zlu'' donosi žanrovski drugačiji pristup, ističući se kao emotivna drama koja će taknuti srca gledatelja.

''Ja se nadam da će uživati. Ima puno zapleta, puno raspleta, puno zanimljivih karaktera i njihovih sudbina'', kaže glumica Iva Mihalić.

''Ono što sam pročitala do sada je da je dobar zaplet, dobre uloge i da neće biti dosadno ni površno i da će ljudima biti vrlo interesantno'', dodaje Ksenija Pajić.

Uzbudljiva radnja isprepletena je brojnim intrigama, tajnama i emotivnim zapletima koji će gledatelje zasigurno držati prikovane uz ekran. Filip Juričić u glavnoj ulozi itekako se veseli početku snimanja.

''Bilo je uzbuđenja, bilo je treme, uvijek je to kad se započinje nešto novo, ali ovo je već dobra stara ekipa, uhodana ekipa s kojom sam radio na nizu projekata. S dosta glumaca sam već surađivao, sad su tu i neka nova lica i sve teče u pozitivnom ozračju'', govori.

U ovom projektu okupio se sjajan popis glumačkih imena poput Mirne Medaković, Ksenije Pajić, Enesa Vejzovića, Katarine Baban i brojnih drugih koji su već odavno osvojili vaša srca u našim serijama.

''Ja se uvijek veselim novom projektu, uvijek je to novo uzbuđenje i zapravo smijem se sama sebi jer se pitam tko će opet učiti sav taj tekst'', rekla je Mirna Medaković.

''U novom smo prostoru, novom studiju, novoj zgradi, još se privikavamo'', otkrila je još Ksenija.

Svakako će biti zanimljivo jer Nova TV nastavlja sa svojom misijom pomicanja granica zabave.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene