Teretana i plastika

Veliki mišići, ali sitno znanje - što Amerikanci znaju o Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naravno, neizbježna tema je bila i estetska kirurgija i koliko je ondje popularna. Saznajte i koliko znanja imaju o Hrvatskoj.

Pješčane plaže. Zgodni ljudi. Egzotične palme. Mjesto koje treba vidjeti i gdje treba biti viđen. Magnet za poznate i ljubitelje zabave. Sve to i mnogo više od toga predstavlja Miami beach.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

Klima je svakako glavni adut Miamija. Prosječna temperatura gotovo nikada nije niža od 17 stupnjeva. Možda baš zbog sunčanih dana, atmosfera je ovdje opuštena. Sve je vrlo usporeno. Reklo bi se, slično kao kod nas na jugu.

Možda baš zato što su ovdje tijekom cijele godine u kupaćim kostimima, opsesija zdravim načinom života je uobičajena. Tko želi saznati sve o najnovijim dijetama, nema boljeg mjesta od Miami beacha. Nije isključeno da ćete biti posramljeni kad vidite da ovdje trče i oni najstariji.

Naša je ekipa organizirala i mali kviz, a koliko su Amerikanci znali o Hrvatskoj pogledajte u prilogu IN magazina.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene