Ekskluzivno iz Berlina

Je li Clooney i uživo tako zgodan? Uvjerila se naša novinarka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša Ivana Nanut na crvenom tepihu Berlinskog festivala razgovarala je s filmskom megazvijezdom Georgeom Cloonyjem.

Naša novinarka potvrđuje kako George Clooney zasluženo nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca svijeta jer je uživo nevjerojatno zgodan. Pred naš mikrofon stali su i dobro raspoloženi John Goodman, Bill Murray i Matt Damon.

Pogledaj i ovo Amal Clooney, George Clooney dotaknuo se i djece Vječiti šarmer bocnuo obožavanu suprugu Amal: "Briljantna je odvjetnica, no bolje da.."

Berlinale: Zvijezde filma 'Američki varalice' i pred našom kamerom

Dolaskom u Berlin sa svojim najnovijim filmom 'Monuments Men', George Clooney je, posve očekivano, izazvao histeriju među obožavateljima te navalu sedme sile. Poput pravog gospodina, za razliku od ostalih, na premijeru je došao sat i pol ranije te je sat vremena potpisivao autograme, slikao se s obožavateljima i nakon toga sa svim novinarima.

'Prošle sam zime proveo devet mjeseci ovdje i znam nekoliko restorana ako vas zanima', Clooney je pokazao svoj šarm i pred našim kamerama.

Vole ga i dive mu se, no kada je George u pitanju, svi njegovi prijatelji spavaju s jednim okom otvorenim. Clooney je na glasu kao veliki šaljivac i ljubitelj sitnih podvala. Vesela ekipa nakon premijere zaputila se u Georgeov omiljeni restoran u Berlinu, Grill Royal. Večeras će crvenim tepihom prošetati i naš Goran Navojec kao dio ekipe norveškog filma 'Krafidioten'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene