istaknuta imena!

I ove godine Rijeka će ugostiti Women's Weekend: Donosimo što vas sve očekuje!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Women's Weekend - 6 Women's Weekend - 5 Women's Weekend - 4 Women's Weekend - 3 Women's Weekend - 2 +0 Women's Weekend - 1 Galerija

I ove godine u ožujku istaknuta imena regionalne i svjetske scene iz područja biznisa, lifestylea, zdravlja i ljepote okupit će se u Rijeci. I to na konferenciji Women's Weekend koja povezuje i osnažuje žene. Kakve nas teme ove godine očekuju i koje govornice se posebno ističu, zna Matea Slogar, a sve pogledajte u prilogu In magazina.

Women's Weekend i ove godine bit će središnje mjesto razmjene iskustava i znanja među ženama, razgovarat će se o aktualnim temama i ono najvažnije - dati doprinos osnaživanju i ravnopravnosti.

''Svi su prošle godine pričali o nevjerojatnoj energiji i pričama koje su ondje čuli, osobama koje su se međusobno upoznale i nekako nastavile ili posao ili druženje. Upravo na tom tragu je i drugi women's weekend jedino što smo promijenili je lokacija tako da se ove godine cijela konferencija odvija u muzeju suvremene umjetnosti u rijeci odnosno u art kvartu'', govori Nevena Rendeli, organizatorica Women's Weekenda.

I program je ove godine bogat. U grad koji teče stižu svjetski poznate govornice i panelistice.

''Poput Lise Carmen Wang jedne od najzanimljivih trenutačno američkih spisateljica i poduzetnica koju je Forbes svrstao 30 under 30 među 30 nautjecaljnjjih osoba ispod 30 godina. Tu je i Kate Bohanon, trenutni autorica bestesellera u Americi koja će govoriti o evoluciji ženskog tijela i što je žensko tijelo učinilo za povijest čovječanstva ali i brojne regionalne i domaće poduzetnice i influencerice'', kaže Rendeli.  

Vratiti žene na scenu i omogućiti im networking, Nevenina je glavna nit vodilja na ovoj konferenciji. Pozvane su žene od 18 do 99 jer na repertoaru će biti teme za svaku dobnu skupinu.

''Upravo su ta različita životna doba potpuno drugačija kod svake žene i svaka nosi neku svoju priču tako da nam dolazi slovenska autorica i direktorica instituta 8.mart Nika Kovač koja je jedna od najmlađih autorica u regiji koja ima to jedno karakteristično žensko pismo i zauzimanje za žene'', govori Nevena. 

Bit će zanimljivo i za čuti što će generacija Z reći na me too pokrete i borbe za ravnopravnost, za koju se žene pojačano bore. I zato Nevena za kraj poručuje:

Pozivamo vas sve od 7. do 10. ožujka u Rijeku na 2. womens weekned, povežite se, osnažite i dobro se zabaviote, 3 dana zanimljivih panela, predavanja, ali i dobrih partyja. Vidimo se u Rijeci nadam se.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene