Iskreno otkrio

'Roditelji mi nisu dali da budem glumac, čak sam bio otišao od kuće'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još dok je bio dječak, učiteljica u školi mu je govorila da će zasigurno postati glumac. Iako su mu roditelji negodovali, glumac Edo Vujić nije odustajao.

Edo Vujić glumi u nekima od najgledanijih predstava koje su trenutno na repertoaru, kao što su 'Svećenikova djeca' i 'Gospođa ministarka'. Najzanimljiviji je na pozornici, ali se i u studiju inMagazina itekako dobro snašao.

>> Upoznajte najsretnijeg Hrvata!

Pogledaj i ovo Adrian Pezdirc i Robert Budak (Foto: ZKM) Kolege tuguju Oproštaj od Roberta Budaka: Bio je velika nada domaćeg glumišta, a otišao je prerano..

U intervjuu za inMagazin otkrio je i kako su njegovi roditelji reagirali kad su saznali da ide u glumu: 'Roditelji su rekli sve negativno jer jednostavno, ma kakvi. To je bio onaj sistem, dobro to al daj enkaj ozbiljnije, ne? To sad iz ove pozicije izgleda sve vrlo miroljubivo međutim bilo je grdih oko toga i svađa. Bilo je odlaženja od kuće i tako kao ja ću se brinut sam o sebi', iskreno je otkrio.

Na pitanje kako se odlučio za poziv glumca, Edo odgovara: 'Ja vam sad ne znam baš pravi razlog, ja sam samo znao da nisam preodređen za kancelariju, za nekakvo vrijeme od 7 do 15 sati i negdje 1968. godine sam otišel u zagrebačko kazalište mladih ili PIK, kako smo ga mi zvali, Pionirsko igrano kazalište i tamo je postojao dramski studio kod gospođe Zvjezdane Ladike.

Mnoge generacije su prošli tu školu i gospođe Slavenke Čečuk. Vjerojatno je tu ta infekcija došla i evo, hvala Bogu, još do današnjih dana me to nije pustilo i ja obično znam reć dok god se miga u životu da će jednog dana, ja se nadam, ako Bog da sreće i zdravlja i nakon penzije ako netko bude raspoložen me angažirati', odgovorio je glumac iskreno.

Što je još Edo otkrio pred kamerama inMagazina u Ispovjedaonici Ružice Đukić, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene