Evo o čemu se radi!

Doris Pinčić Rogoznica i Robert Kurbaša imaju zajednički projekt!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa Lara, odnosno glumica Doris Pinčić Rogoznica i njezin kolega Robert Kurbaša zaplivali su poduzetničkim vodama. Novopečeni otac Robert i Doris koja će uskoro postati majka osmislili su projekt 'Ozbiljna zezaonica', u kojem će se od svakodnevnog stresa kroz igru i učenje družiti s najmlađima.

Doris Pinčić Rogoznica koju javnost još uvijek pamti kao glavnu junakinju Larina izbora u veljači će prvi put postati majka. Njezin kolega Robert Kurbaša prije tri mjeseca dobio je sina Marka Iliju. Vođeni roditeljskim osjećajima dvoje glumaca odlučilo je još više vremena provoditi u dječjem društvu.

>> U obitelj Doris Pinčić stiže sin?

Pogledaj i ovo In Magazin: Robert Kurbaša Veteran TV serija Nakon pet godina pauze naš omiljeni glumac vraća se na male ekrane, evo zašto ga nije bilo tako dugo

'I onda je došlo do ideje zašto mi ne bi napravili svoj prostor za kreativni rad, i tako se rodio ovaj zabavno edukativni centar. Dakle, dramski studio prije svega, rođendaonica, igraonica i vježbe za mame s bebama, i trudnice', otkriva Robert Kurbaša.

'Svi ćemo sve raditi, sudjelovat ćemo i na rođendanima, igrat se s djecom, sve po potrebi. ', komentirala je pak Doris.

Lijepa Zadranka, sa zagrebačkom adresom, izgleda bolje nego ikad, a tako se i osjeća. 'Konačno se trbuh nazire s obzirom na to da je već 23 tjedan, bilo mu je vrijeme da se pokaže, super je, trudnoća ide odlično, nema nikakvih tegoba, imam energije više nego ikad u životu tako da super', otkriva Doris.

Otkada je postao otac, kaže Robert, pogled na svijet potpuno mu se promijenio. 'Prije mi je to bio nekakav 'science fiction', danas mi je to realnost i mogu će da mi je ta uloga lijepo sjela, puno sam ispunjeniji, zadovoljniji. Svim samcima želim da se što prije ožene i dobiju dijete', dodaje glumac.
 

Što su još otkrili pred kamerama inMagazina, pogledajte u videu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene