Carstvo ljepote

Bivša Miss Universe ostvarila svoj san: "Ja sam skupa s curama lijepo gletala i bojila, kopala i štemala"

Biljana Mančić Biljana Mančić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Biljana Mančić Biljana Mančić Biljana Mančić Biljana Mančić Biljana Mančić Biljana Mančić +0 Biljana Mančić Galerija

Bivša Miss Universe Biljana Mančić napokon je ostvarila svoj veliki san. Iako je cijeli život bila u dodiru s beauty industrijom, sad je napokon odlučila otvoriti svoje beauty carstvo, sve na jednom mjestu za njegu žena. Ovako velik događaj nisu propustile brojne poznate splitske dame, koje su još jednom pokazale kako su uvijek jedna drugoj potpora.

Iako je već s osam godina zavirila u svijet beauty industrije zahvaljujući svojoj majci, Biljana je željela ipak napraviti nešto sama. Godinama razmišljajući, došla je do ideje za polikliniku u kojoj će sve biti po mjeri žene. A kada kaže da je doslovno bila u svakoj fazi rada - to misli ozbiljno.

"Od kopanja do štemanja, bojenja, gletanja. U jednom trenutku nisam mogla naći boje i nazvala sam prijatelja da me uputi. Ja sam skupa s curama lijepo gletala i bojila i, da ti budem iskrena, ispalo je puno bolje nego što sam očekivala", izjavila je Biljana.

Podršku Biljani došle su dati brojne osobe iz javnog života, a na jednom mjestu okupila je mnogo žena, što je znak da ovdje ne vrijedi pravilo da je žena ženi vuk.

"Ja volim kad je žena, pogotovo žena, poduzetna, mlada, pametna. Kad toliko ima ideja, toliko je kreativna i toliko je hrabra", izjavila je poduzetnica Gianna Apostolski

"Za mene je to najnormalnije i prirodno da se podržavamo. Pogotovo ovako u nekim koracima za dobrobit našega grada, naše zajednice i, naravno, to je najbolji način da se tako odnosimo", zaključila je fitness-trenerica Renata Lovrinčević Buljan

"Jako sam ponosna što je jedna naša bivša Miss Universe ostvarila ovakav odnos. I sigurna sam da će ona i u budućnosti kao i do sada što je sve radila uspješno samo i nastaviti", uvjerena je bivša Miss Universe Hrvatske Jelena Maroš Franjkić.

Upravo je Jelena sve iznenadila svojim dolaskom jer otkad posljednji put viđena u medijima prije 5 godina, kaže, nisu joj nedostajala svjetla reflektora. Uz privatni posao koji ima, uživa uz svoju dvojicu sinova i supruga. Stariji sin upravo je krenuo u prvi razred.

Pogledaj i ovo Melodije Jadrana - 1 Ovog lipnja Splitom će i ove godine zasvirati Melodije Jadrana, a na pozornicu će se popeti i hrvatska senzacija Baby Lasagna u nesvakidašnjem duetu!

"Zasad je krenulo super i stvarno mi je dobar i odgovoran, nadam se da će tako i ostati", izjavila je Jelena.

Svoju novu frizuru pokazala je modna dizajnerica Monika Sablić, koja kaže da u njezinu slučaju nema poveznice između velike promjene frizure i drastične promjene u životu: "Ovo je onako ljetno osvježenje, neki govore da me postaralo, neki da me pomladilo."

Za dobru zabavu bio je zadužen Marko Pecotić Peco, za kojeg će mnogi reći da ga situacija s koronakrizom nije obuhvatila. Naime, on pjesmom uveseljava mnoge.

"Uvijek su postojali neki ljudi koji su mi pomagali dok sam dolazio do ovoga što jesam i uvijek mi se drago sjetiti tih ljudi. Sada u ovim težim situacijama im se uvijek rado javim i pitam treba li im kakva pomoć", ispričao nam je Marko.

Da je sve kroz pjesmu lakše, Marko otkriva da bi se ubrzo mogla dogoditi jedna zanimljiva glazbena suradnja.

"Jučer sam sreo Vucu pa smo razgovarali. Davno smo mi otpjevali njegovu hit-pjesmu 'Rajske kočije' i on je bio oduševljen, možda ćemo to obraditi", otkrio nam je Marko.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene