Ako se pitate

Još vam nije jasno što je "crni labud"? Ove dvije ljepotice sve su već davno objasnile

Natalie Portman, Mila Kunis (Foto: Screenshot Youtube) Natalie Portman, Mila Kunis (Foto: Screenshot Youtube) Foto: Screenshot Youtube

"Crni labud" psihološki je triler s Natalie Portman u glavnoj ulozi, koji je izazvao brojne kontroverze u javnosti.

I dok cijela Hrvatska posljednjih nekoliko dana bruji o "teoriji crnog labuda", koja označava neki nepredvidivi događaj koji ima ozbiljne posljedice, u svijetu šoubiznisa, odnosno filma tu su teoriju u filmu "Crni labud" pokazale glumice Natalie Portman i Mila Kunis, što nas je potaknulo da se prisjetimo kontroverzi koje je također izazvao.

Pogledaj i ovo showbuzz Zavodljiva glumica Ovako lijepa 'labudica' izgleda bez šminke

Ulogom biseksualne balerine Natalie Portman oduševila je glumački svijet i zaradila nominaciju za Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu te ju je naposljetku i osvojila.

Unatoč tome, 37-godišnja glumica danas nema pojma gdje se nalazi njezin zlatni kipić, i to zato što ne želi glorificirati lažnog idola. Tako je jednom prilikom za The Hollywood Reporter izjavila kako je nagradu negdje sakrila, ne zna gdje i to joj je sasvim u redu.

"To je doslovno kao da štuješ zlatnog idola. Zato je nisam negdje izložila, to je lažni idol", zaključila je Natalie.

No najviše kontroverzi u vezi s filmom izazvala je scena u kojoj se Natalie i Mila ljube i izmjenjuju strasti te rasplet radnje kakav nitko nije očekivao, a koji vodi do potpunog ludila glavnog lika i otkriva njegovu mračnu stranu. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +3 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Poslije preljubničke afere o kojoj su svi pričali, jedan od najljepših slavnih parova opet pred prekidom?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene