Novi spot

Zlatko Josip Grgić već iza sebe ima velike uspjehe, u rangu svjetskih zvijezda

Zlatko Josip Grgić (FOTO: PR) Zlatko Josip Grgić (FOTO: PR)

O uspjesima koji su se dogodili tijekom 2018. godine, sanjao je još kao dječak koji je s pet godina prvi puta uzeo gitaru u ruke i već tada otkrio svoj talent, tako da danas s razlogom može nositi titulu koju su mu dodjeli nedavno Španjolci - Torres’ Whisperer.

Iako mu je tek sedamnaest godina, Zlatko Josip Grgić već iza sebe ima velike uspjehe, u rangu svjetskih zvijezda, a samo tijekom ove, još uvijek aktualne godine, nanizao je nove.

Pogledaj i ovo Zlatko Josip Grgić zapaženi glazbenik Mladi glazbenik Zlatko Josip Grgić nastavlja nizati fantastične nastupe i uspjehe, ovoga puta gostuje u Italiji

Godinu završava s predivnim video spotom skladbe 'Cinema Paradiso', autora Ennio Morricone, za koju je snimio spot u predivnoj Veneciji.

O uspjesima koji su se dogodili tijekom 2018. godine, sanjao je još kao dječak koji je s pet godina prvi puta uzeo gitaru u ruke i već tada otkrio svoj talent, tako da danas s razlogom može nositi titulu koju su mu dodjeli nedavno Španjolci - Torres’ Whisperer.

Cijeli svoj život, Zlatko teži samo jednom, da svoj talent, svoje umijeće sviranja na Torresovoj gitari, pokaže svijetu.

Tako su mu se nakon velikog, samostalnog koncerta u Barceloni, prije samo mjesec dana, otvorila mnoga vrata Europe, a polako počinju i ostatka svijeta.

Veliki su to uspjesi za ovako mladog umjetnika, osim izvrsnog koncerta u Barceloni, gdje je zasluženo dobio nadimak - Torres’ Whisperer, Zlatko je dobio još jednu čast. Od nadležnih tijela Španjolske, Zlatko je dobio priliku da po svijetu nastupa na gitari koju je izradio veliki Antonio de Torres i sam ju nazvao “La Invencible“ (nepobjediva). Upravo ta gitara je uvrštena u nacionalna blaga Španjolske kao jedina gitara (uz druge umjetnine i remek djela Španjolske kulture). Bila je u Fundaciji generala Godije desne ruke generala Franka i nikada nije napuštala Španjolsku.

Ponude nisu dugo čekale, prvi na redu je nastup u Beču, već 31.3., nastup u Italiji, a čak i iz dalekog Japana dolaze zanimljive ponude.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Stjepan Hauser (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Alen Vitasović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Zašto je Hauser sinoć usred Pule hodao s kapuljačom na glavi? Saznali smo gdje je i s kime bio

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Genie Bouchard (FOTO: Instagram) Genie Bouchard (FOTO: Instagram) Genie Bouchard (FOTO: Instagram) +0 Genie Bouchard (FOTO: Instagram) Celebrity Seksi tenisačica izluđuje muškarce, a mi ćemo vam pokazati neke od njezinih najvrelijih fotografija

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Četiri tenora (FOTO: PR) Vatromet (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Vatromet (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Clubzone Napokon otkrili tajnu! Evo tko će Zagrepčane zabavljati za Novu godinu. Ovo je iznenađenje za sve!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene