8. ožujka

'Crna kuća' će u petak na poseban način obilježiti Dan žena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpopularniji mjuzikl u Hrvatskoj CRNA KUĆA ovog će petka na poseban način obilježiti Međunarodni dan žena!

Na Međunarodni dan žena, 8. ožujka, uživajte u kazališnoj senzaciji Crna kuća – mjuzikl u boji i uključite se u humanitarnu akciju ŽENA SAM JA kojom će se, u suradnji s najvećom hrvatskom drogerijom KOZMO, prikupljati donacije za štićenice prihvatilišta za beskućnike Hrvatskog crvenog križa u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Skoro pa neviđeno Neprepoznatljiva Rozga - Iznenadila onime što je odjenula!

Crna kuća vam je podijelila 3X2 ulaznice za predstavu u petak. Dobitnici su:

1. DOMINIK MULKOVIĆ
2. MARIJA TOMIĆ kRULJAC
3. ANDREJA VLAHOVIĆ


Crna kuća – mjuzikl u boji, urnebesni spektakl autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, pokazao je kako povijest ne bi bila ista da nije bilo snažnih i odlučnih pripadnica ljepšeg spola, a 8. ožujka otvara svoja vrata svima koji žele na poseban način zahvaliti svojim majkama, suprugama, djevojkama, prijateljicama i općenito svim ženama u svojim životima, a pritom učiniti i dobro djelo te pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Kedžo će prikupljati donacije

Svaka gledateljica i gledatelj dobra srca moći će poduprijeti humanitarnu akciju ŽENA SAM JA donacijama, koje će u pauzi i nakon predstave prikupljati biskup Hudi iz mjuzikla, kojeg utjelovljuje sjajni Damir Kedžo, sa svojim pomoćnicima, rasplesanim franjevcima.

Prihvatilište za beskućnike Hrvatskog crvenog križa u Zagrebu skrbi o 151 štićeniku, od čega je 31 žena i devetero djece. Od prikupljenih sredstava na ovoj posebnoj izvedbi mjuzikla za štićenike će biti nabavljeni prehrambeni proizvodi, dok će drogerija KOZMO upravo za žene i djecu u prihvatilištu pripremiti poseban asortiman s nužnim potrepštinama.



U glavnim ulogama zasjat će već uigrana glumačka postava, glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonia Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić, a negativca briljantni Damir Kedžo.

Ulaznice za predstavu 08. ožujka 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h, vikendom od 12 – 16 h).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene